"Живот в хармония" (ново специално издание)

Книги Цивилизация

Автор: Лори Дж. Камерън

ISBN: 978-954-399-368-0

ПОРЪЧАЙ ТУК

Открийте традициите на осъзнаването с колекционерското издание на National Geographic "Живот в хармония" и изживявайте в мир всеки свой ден!


Упражняваме осъзнатост, не за да станем майстори на медитацията, а за да живеем по-добре.”


Богато илюстрованото колекционерско издание на National Geographic "Живот в хармония" ще ви даде практични идеи за постигане на вашата лична хармония - как да намерите спокойствие и щастие, как да се фокусирате над правилните цели, как да изживявате позитивно и пълноценно всеки един ден от сутринта до вечерта, включително при срещите с хора - познати и непознати.

С книгата "Живот в хармония" ще се научите да използвате суперсилата на осъзнатостта, която може изцяло да промени насоката на живота ви, като ви помогне да избегнете капана на мислите и бурните емоции. Ще осъзнаете, че можете да тренирате ума и тялото си така, че да оптимизирате преживяванията си дори в напрегнатото високотехнологично ежедневие чрез ментално обучение и различни психологически практики.

Книгата съдържа чудесни статии, които ненатрапчиво и с изключително полезни съвети ще ви помогнат да си върнете спокойствието и увереността, че всичко се постига, ако сме изградили вътрешната хармония или поне се стремим да я постигнем. На страници ѝ ще разберете как да бъдете уравновесени, с ясен ум, целенасочени и сърдечни с помощта на лесни и приятни, но много конкретни и ефективни упражнения.

Ще се запознаете с ползите от медитацията и ще се научите да практикувате.

Ще разберете как да направите деня си по-богат и да откриете смислените неща в живота чрез любовта към близките, към приятелите, към света и към себе си. Разбира се, книгата отделя внимание и на най-специалната връзка – тази между родителя и детето му, и ви помага да заздравите тази връзка.

Ще научите също как да се вслушвате в хармонията на природата и да почерпите сила от нея, как да замените безпокойството и тревогата с благодарност и радост, и как да се справяте с емоционалните проблеми, без да ги потискате.

Луксозното колекционерско издание на National Geographic “Живот в хармония” е предназначено за всеки, който иска да настрои ума си на вълна позитивност и да извлече радостта от всеки ден. Тази красива и полезна книга е истински пътеводител към щастието.

​Колекционерското издание "Живот в хармония" съдържа:

Въведение

  • Стремежът към хармония предлага практични начини да намерите фокус, спокойствие и радост

Първа глава

  • У дома: започнете деня

Втора глава

  • На работа: сграбчете деня

Трета глава

  • Играта: насладете се на деня

Четвърта глава

  • Любов: направете деня по-богат

Пета глава

  • У дома: в края на деня

Галерия | "Живот в хармония" (ново специално издание - сега...

Вижте 18 снимки

ПОРЪЧАЙ ТУК