Защо местоположението на най-уединената хижа в Швейцарските Алпи се пази в тайна

Природа

Чудили ли сте се някога къде може да се намира най-уединената хижа в Швейцарските Алпи? Е, това е един от големите претенденти за първото място, пише Earthly Mission.

© Zen Hiking Switzerland

Каналът Zen Hiking Switzerland в YouTube засне невероятното пътешествие до тази изключително отдалечена хижа, скрита под скала в Швейцарските Алпи. Това са няколко дни сред нищо друго, освен величествената планинска красота.

От уважение към собствениците обаче каналът не споделя точното местоположение на хижата. Въпреки това, гледките са абсолютно невероятни.

„На този поход се опитах да стигна до най-уединената хижа в Алпите”, пише Zen Hiking Switzerland. Видеото обхваща двудневния трекингът до хижата и изкачването на близката планина.

“Имах късмета да имам невероятни гледки чак до хижата и върха. С това видео се надявам да споделя някои от впечатленията и фантастичните гледки, които успях да заснема. Относно местонахождението на тази невероятна хижа - няма да разкривам тази информация тук, от уважение към нейните строители и собственици. Благодаря за разбирането!"

Разкриването на местоположението на хижата би изпратило хиляди туристи там. Просто такъв е светът, в който живеем днес.


Видео: Намиране на най-уединената хижа в Швейцария. YouTube, @ Zen Hiking Switzerland