За едно по-сигурно финансово бъдеще

Пулсът на времето

ДЗИ създаде програма „ЕвроБъдеще“, свързана с инвестиционни фондове от отворен тип и с включена застраховка „Живот“.

Замисляли ли сте се как ще изглежда бъдещето? Говорим за едно добро и спокойно бъдеще за вас и вашето семейство, без сериозни проблеми или финансови затруднения. Времена, в които децата ви получават заслуженото образование, вие сте в пенсионна възраст и не мислите за доходите си, а можете да си позволите най-накрая да се отдадете на мечтите си. Има ли начин да получите всичко това?

Отговорът е „ДА!“ и се крие в алтернативните програми или комбинации на финансови услуги, които дават сигурност и ликвидност. Такава е инвестиционно-застрахователната програма „ЕвроБъдеще“ на ДЗИ, свързана с инвестиционни фондове от отворен тип и с включена застраховка „Живот“.

С регулярното заделяне на малки суми, съобразени изцяло с личния ви доход, ще можете да си позволите сериозен капитал, който да инвестирате в бъдещите си нужди. Натрупаните по сметката средства стават достъпни след втората година. След този период програмата предлага опция за активиране на „премийна ваканция“, която позволява забавянето на до 6-месечни премии, в случай на необходимост. А лоялните клиенти имат възможност за допълнителна премия и специален бонус след петата година.

„ЕвроБъдеще“ предоставя опции за инвестиция във фондове от семейството на SIVEK – едни от най-успешно и стабилно представящите се фондове на KBC Asset Management. Сумите и обезщетенията са гарантирани от Обезпечителния фонд при изпадане на застраховател в несъстоятелност, в размер до 196 000 лева за всеки потребител съгласно чл. 565 на Кодекса за застраховането. Както и при стандартната застраховка „Живот“, потребителите имат възможност за добавяне на допълнителни застрахователни покрития като злополука, временна неработоспособност или особено тежки заболявания.

Дали крайната сума ще бъде използвана при пенсиониране, за образованието на децата или за бъдещи покупки, решението е изцяло ваше. Но е хубаво да помислите още отсега, защото бъдещето наближава.