Юли 2012

Списания - статии NG KIDS All Issues NG KIDS Articles

Търсачи на съкровищав новия брой на National Geographic KIDS
 


Смайващи факти

Най-малкият автомобил в света е с големината на пералня и с шаси от детска количка, но развива скорост до 65 км/ч. Най-голямата опасност за тази невероятна кола са дупките по пътя. Виж още смайващи факти от рекордите на Гинес страниците на KIDS.

 

Куче гълта диаманти

От един бижутерски магазин изчезнали диаманти на стойност 15 000 лв. Но собственикът бързо заловил потайния грабител - любимото му куче. Четириногият крадец просто объркал бляскавите камъчета с вкусно лакомство. За щастие на следващия ден невредимият пес... ъъъ... „върнал" плячката.

 

Спасителна акция „Сервал"

Група туристи в африканската савана попадат на малка дива котка сервал. Котето се е изгубило, а още е твърде малко, за да оцелее. KIDS ще ти разкаже как американската фотографка Сузи Естерхас отгледала бебето сервал, докато порасне достатъчно, за да заживее самостоятелно в дивата природа.

 

Кой как оцелява

Да замръзнеш и да се превърнеш на буца лед. Да се престориш на умрял. Да ходиш по водата. Да спиш в защитен балон. Виж тези удивителни животни и научи повече за техните невероятни трикове за оцеляване в природата.

 

Търсачи на съкровища

Пирати, иманяри, леководолази... всички търсят скрити съкровища и тайнствени карти на заровени иманета. Поради големия интерес към конкурса „Търсачи на съкровища" срокът за получаване на рисунки се удължава до 20 юли.

 

И още много интересни разкази, идеи, факти, забавления, конкурси и кръстословици на страниците на юнския брой на National Geographic KIDS.

 

Юли 2012

Вижте повече

Юли 2012