Юли 2008

Списания - статии NG KIDS All Issues NG KIDS Articles

към аудиофайловете 

В брой 3 ще откриете:

Отговор на въпроса: Владеят ли пандите кунг фу наистина?

Кунг фу панда поставя под прожекторите По и компания и прави паралел на качествата на героите с истинските животни от природата. Специалните панда-страници съветват малките откриватели как да бъдат по-добри приятели с природата и околния свят. Виж и тайните на големите панди и техния начин на живот. Специално: ПАНДАСТИЧЕН ПЛАКАТ!

Тайните на Стоунхендж. Древният пъзел на Стоунхендж от векове предизвиква противоречиви теории. Едно ново откритие може да даде нов отговор на вековната загадка или поне да постави следващото парченце в пъзела на Стоунхендж.

Пътешествие в Непал. Запознай се с шерпите и виж как този малък етнос е превърнал изкачването на Еверест в свой начин на живот. Бонус: научи се да говориш като шерп и ако изкачваш Еверест някой ден, няма да имаш проблеми поне с комуникацията.

Принц Каспиян. Магическата страна Нарния е пред заплаха отново. А единственият начин да бъде спасена е принц Каспиян да впрегне всичките си сили и умения, за да поведе приятелите си и доброто да възтържествува.

Още в брой 3:

Еко-съвети
Guinness World Records
Невероятно, но факт!
Влез бързо в час
Изобретения „трепач"
Дивата природа
Смехурко и др.

English for Kids. Подбрана част от текстовете са оставени в оригинал, което е хитър начин по-лесно да се овладее английски език. Тук можеш да чуеш автентичното английско произношение.

Юли 2008

Вижте повече

Юли 2008