Успешно завърши фотоконкурсът #кодоранжево на VIVACOM и списание National Geographic България

Пулсът на времето

Близо 5 000 оранжеви снимки бяха публикувани само за 2 месеца

Галерия | Успешно завърши фотоконкурсът #кодоранжево на VIVACOM и списание...

Вижте 13 снимки

VIVACOM обяви победителите в фотоконкурса „Код оранжево“, организиран от най-оранжевия профил в Instagram - @vivacombg, с подкрепата на списание „National Geographic  България“.

В конкурса се включиха близо 5 000 снимки, които показват как оранжевият цвят е част от ежедневието на всеки човек във всеки един сезон. Печелившите 12 фотографии ще станат част от съвместния календар на оператора и легендарното списание за 2021 г., а авторите им ще получат екшън камера GoPro HERO 8 Black.

Фотоконкурсът #кодоранжево беше истинско предизвикателство пред Instagram аудиторията, заради изискването снимките да бъдат хоризонтално ориентирани и да съдържат оранжев елемент. Въпреки това, след него хаштагът се превърна в още по-разпознаваем и използван и вече обединява в себе си над 15 000 снимки. Мисията на хаштага продължава да бъде провокирането на въображение, настроение, радост и енергия и приобщаване на професионални и любители фотографи към оранжевото семейство на VIVACOM.

Печелившите фотографии бяха избрани от специално жури в състав - Веселка Вуткова (директор Корпоративни комуникации във VIVACOM), Ваня Кирилова (дизайнер на списание „National Geographic България“) и Николай Пандев – фотограф, чиито снимки са част от календара на VIVACOM за 2020 г. А победителите бяха обявени в профила на VIVACOM в Instagram (@vivacombg).

Фотоконкурсът е продължение на мисията на компанията да стимулира въображението и креативността при запечатването на оранжевите образи. През есента предстои и третата изложба на VIVACOM, която ще представи някои от най-интересните и вълнуващи снимки, качвани в хаштага от началото на годината до сега.

Избраните снимки за календара на компанията за 2021 г. можете да разглеждате по месеци тук: януари, февруари, март, април, май, юни, юли, август, септември, октомври, ноември, декември.