Турнето на National Geographic Kids продължи с чудни партита в Бургас и Пловдив

Пулсът на времето

Морската столица ни посрещна на 22 Май, както винаги - с отворени обятия, а на връх 24 Май – Празника на Славянска писменост бяхме на гости във вълшебния Пловдив!

Грейнали усмивки, незабравими моменти, чудни награди, хиляди доволни деца и разбира се много знания – всичко това накуп с National Geographic Kids под чудесното майско слънце.
Идеалните атмосферни условия за раздаване на много подаръци отново бяха налице и всяко дете получи своя подарък. Затова се погрижиха и нашите партньори-

Доминос ни бяха приготвили интересни игри – „Нарисувай любимата си пица“ и „ Моделирай любима пица с пластелин“. Всеки включил се в играта си тръгна с чудесен подарък.

Получихме безплатна тренировка по баскетбол от мечока Tedi, а пък всеки, наредил пъзела в шатрата на веселото мече, имаше възможност да завърти колелото на късмета и да спечели раница, тениска, бандана, сок, ключодържател, светлоотразител от Tedi.

Засаждахме растения и решавахме ребуси с грижовните Klorane. Много усмихнати деца си тръгнаха със своята саксийка с току що засадено от тях, цвете и продукти на Klorane.

Преминалите през лабиринта на DEVIN и пчеличката Бизи, получиха изворна вода Devin Mini, чиято природна чистота е потвърдена дори от пчели.

На шатрата на Книгомания както винаги имахме възможност да си закупим страхотни книжки с огромни намаления – само и единствено на Турнето на National Geographic Kids.

С нашите приятели от Avon рисувахме и оцветявахме, а пък за порасналите дами и техните майки имаше безплатна консултация по разкрасяване и Face Make Up.

Огромни благодарности към Община Бургас и Община Пловдив, които съдействаха за случването на събитията!
Турнето продължава август и септември, а вие деца, бъдете нащрек за следващия купон с National Geographic Kids!