Турнето на National Geographic Kids 2021 приключи грандиозно в София

Пулсът на времето

Клуб „Малки Откриватели“ на National Geographic Kids завърши своя ежегоден поход в прекрасната ни столицата на 26 септември.

Грейнали усмивки, незабравими моменти, чудни награди, хиляди доволни деца и, разбира се, много знания – всичко това накуп под чудесното септемврийско слънце в Южния парк. Идеалните атмосферни условия за раздаване на много подаръци отново бяха налице и всяко дете получи своя подарък. Затова се погрижиха и нашите партньори от А1, Danonino, Tedi, Klorane, Devin Izvorna, Книгомания, EO Dent.

Получихме и безплатна тренировка по баскетбол от мечока Tedi, а пък всеки, наредил пъзела в шатрата на веселото мече, имаше възможност да завърти колелото на късмета и да спечели раница, тениска, бандана, сок, ключодържател или светлоотразител от Tedi.

Решавахме ребуси с грижовните Klorane. Много усмихнати деца и техните родители си тръгнаха с подарък – продукт за тестване на козметика на KLORANE.

Danonino зарадваха малчуганите с вкусни изненади и светещи в тъмното стикери от новата промоция на марката. Повечето малчугани пожелаха и да се снимат за спомен заедно с техния приятел – Динозавърът Дино.

Преминалите през лабиринта на DEVIN и пчеличката Бизи, получиха изворна вода Devin Mini, чиято природна чистота е потвърдена дори от пчелите.

На шатрата на Книгомания, както винаги, имахме възможност да си закупим страхотни книжки със специални намаления – само и единствено на Турнето на National Geographic Kids.

EO Dent се погрижиха всяко дете да получи урок по дентална хигиена. Децата показаха голям ентусиазъм и се включиха в интересните игри. А за награда, всяко едно от тях получи талон за безплатен преглед в модерните клиники на EO Dent.

А1 вярват, че най-добрият начин да се учи е забавният и затова бяха подготвили няколко образователни видеоклипа с популярни лица от родното интернет пространство – Слави от The Clashers и неповторимите Айде БГ. Те ни разказаха за модерните технологии като Cloud, big data и 5G. Всеки впуснал се в играта на таблетите на щанда на А1 или на телефона си, игра за страхотни награди - iPhone 12, шише за вода, раничка, супер готина светлоотразителна гривна и много други.

Огромни благодарности към Столична Община, които съдействаха за случването на това чудесно мероприятие!

Финалът на турнето на National Geographic Kids 2021 в София премина под стриктното изпълнение на актуалните противоепидемиологични мерки!

Галерия | Турнето на National Geographic Kids 2021 в София

Вижте 34 снимки