TEDxVitosha Countdown – За нас човеците

Пулсът на времето

Остава по-малко от седмица до TEDxVitosha COUNTDOWN.

Очертава се вечер с много заряд за положителна промяна. С нетърпение очакваме да разберем кои от световните лидери на мнение, експерти, учени, актьори, иноватори ще бъдат излъчени на голям екран в залата на Grand Hotel Millennium Sofia.

Междувременно вече са ясни и лекторите, които ще видим на живо по време на събитието. Любимият италианец на българите Лео Бианки няма да готви, нито да пее, но, разбира се, ще говори за храна и нейното влияние върху околната среда.

От ръководителя на WWF Bulgaria Веселина Кавръкова ще чуем предложения и идеи, а те ще ни накарат да променим начина, по който виждаме природата около нас.

Избраният за Зелена личност на 2020 г. Никола Рахнев пък ще разкаже как се засаждат стотици хиляди дръвчета и какво още му се иска да осъществи, за да направи живота и света около нас по-зелен и по-добър за нас човеците. Ще видим едно изненадващо и възхитително красиво артистично изпълнение на живо, а за гостите с афинитет към състезанията ще има забавна и полезна игра, в която накрая всички ще излезем победители с всичко ново, което сме научили. За това ще се погрижи Гергана Димитрова – момичето, което активно участва в разработването на ново Европейско законодателство в сферата на екологичното проектиране.

Ще се видим ли на 13 октомври?

#JoinTheCountdown