TEDxVitosha Countdown – малките решения водят до големи промени

Пулсът на времето

Въпреки че в последните месеци фокусът на вниманието ни беше изместен, TEDxVitosha Countdown е тук, за да ни напомни за съществените теми, които не търпят отлагане, а именно климатичните промени и необятното поле от възможности за тяхното решаване.

Countdown е световна инициатива, чийто старт е след по-малко от 2 седмици. Целта не е размяна на апокалиптични прогнози и големи обещания, а предприемането на конкретни действия. От всички – нации, градове, корпорации, граждани. От теб.

Ако не действаме сега, то неминуемо предстои да се сблъскаме с още по-опустошителни последици – екстремно високи температури, наводнения, недостиг на храна и все по-чести появи на глобални пандемии.

Ние обаче не само, че сме непоправими оптимисти, но и сме реалисти – науката ясно показва, че все още имаме как да поправим стореното до тук.

TEDxVitosha Countdown ще поднесе съчетание между интелигентно видео съдържание и изживяване на живо. Подбраните лекции включват имена като Джейн Фонда, принц Уилям, Марк Ръфало…, а лекторите на живо ще разберем съвсем скоро. Организаторите споделят и за изпълнение, чиято премиера ще се състои именно на 13.10.

Обратното броене започна. Сега. Ще се включиш ли?

За билети и вдъхновение: www.tedxvitosha.com

#JoinTheCountdown