Септември 2008

Списания - статии NG KIDS All Issues NG KIDS Articles

към аудиофайловете 

ФОТОКОНКУРС 

В брой 5 ще откриете:

Удивителното семейство на делфините. Ако мислиш, че някои от роднините ти са странни... то тогава си представи, че имаш братовчед, който е шест пъти по-висок от теб, или пък чичо, целият покрит с белези от славни битки. Добре дошъл в семейство Делфини. Бонус: National Geographic KIDS ти представя техните невероятни и толкова различаващи се роднини.

Магията на пеперудите. Животът на пеперудите прилича на вълшебна приказка. От малкото яйце се излюпва гъсеница. Гъсеницата се увива в пашкул и се превръща в какавида. А вътре в какавидата природната магия я преобразува на пеперуда. Бонус: 20 пъстри факта за пеперудите.

Супер забавления на открито. Сезонът на игрите на открито все още не е приключил. Не пропускай топлите дни, за да организираш весели състезания навън, където мама няма да ти се кара, че разхвърляш или че си си изцапал дрехите. Как да организираш бой с торти например, или дардс с хартиени самолетчета - и още интересни идеи на страниците на National Geographic KIDS.


Още в брой 5:

Guiness World Records

Невероятно, но факт!

Изобретения „трепач"

Дивата природа

Смехурко

Бонус: Плакат „Съединена България", посветен на годишнината от Съединението на Княжество България и Източна Румелия и на 100-годишнината от провъзгласяването на Независимостта на България.

English for Kids. Подбрана част от текстовете са оставени в оригинал, което е хитър начин по-лесно да се овладее английски език. Тук можеш да чуеш автентичното английско произношение.

Септември 2008

Вижте повече

Септември 2008