С телевизорите LG OLED – картината е по-реална от всякога

Пулсът на времето

С модела ZX 88-инчов 8К SIGNATURE OLED, LG дава нов смисъл на зрителското изживяване.

Галерия | С телевизорите LG OLED – картината е по-реална...

Вижте 5 снимки

Телевизорът надхвърля всички очаквания на потребителите, като ги потапя напълно в невероятната картина и звук.

Със своите 100 милиона самосветещи пиксели и 8К разделителна способност, LG OLED прави черното още по-черно и вдъхва живот на всеки детайл в огромния 88-инчов екран дори при гледане под голям ъгъл. За разлика от обикновените LED телевизори, които могат да изключват само някои зони на осветяване, при LG OLED всеки един пиксел свети сам за себе си. Така можем да се насладим на напълно реалистична картина с много по-ярки и наситени цветове. С тях виждаме всички дребни детайли и текстура във всяка сцена, което го превръща в перфектен избор и за любителите на гейминга.

С LG OLED и функцията Filmmaker Mode можем да се насладим на филмите така, както когато се намираме в кино салона. Иновативният процесор регулира картината автоматично, изключвайки омекотяването на движението. По този начин получаваме картина с ефект на пълно движение и гледаме филмите при запазени творчески идеи и кинематографично изживяване. С LG OLED можем да почувстваме пълния художествен замисъл на всеки филм. А изживяването е гарантирано и от най-добрия звук в лицето на системата Dolby Atmos.

Самосветещите пиксели осигуряват по-добро качество на изображението за HDR игрите, а малкото им време за реакция дава всички предимства на съвместимостта с G-SYNC. Телевизорите OLED показват всяко малко движение без никакво изкривяване на цветовете, замъгляване или трептене. Това е от изключителна важност и при гледането на спортни събития, където и най-малкото движение е от съществено значение.

Самият дисплей е изключително комфортен за очите, тъй като ограничава синята светлина. Така спокойно можем да си направим филмов маратон без зрението ни да се натоварва.

Освен на перфектна картина, телевизорът ни дава възможност да се насладим и на изключителен звук. Със системите Dolby Vision IQ & Dolby Atmos можем да гледаме спиращи дъха филми. Докато Dolby Vision IQ регулира яркостта, цвета и контраста според съдържанието, жанра и условията на осветеност, Dolby Atmos ни предлага завладяващо аудиопреживяване за максимална наслада от всяко съдържание.

Прецизната технология на самосветещите пиксели освобождава нуждата от задна подсветка, което дава пълна свобода на дизайна. LG OLED телевизорите могат да бъдат тънки като хартия и дори да се навиват на руло. Това ги прави и отлично лайфстайл решение с футуристичен дизайн. Продуктът идва заедно и с красива стойка, която се вписва естествено в обстановката и добавя още лукс в домашния интериор, докато предлага стабилна опора на изключително големия екран.

Споменавайки звука, няма как да не отбележим и безжичните слушалки LG Tone Free HBS-FN6. При тях обемната обработка (HSP), предлагана от Meridian, се справя с предизвикателствата при слушане, като пресъздава реалистично сценичните звуци и ги предава с кристална яснота. Плътното прилепване в ухото осигурява изключително уплътнение, спомагащо за блокиране на околния шум. Благодарение на него ще може да напълно да се потопите в музиката, независимо дали се намирате сред много хора, на шумно място или в превозно средство. Тези модерни слушалки с минималистичен дизайн са и изключително практични, защото идват с кутия, в която може да ги зареждате и почиствате чрез UV, елиминиращо 99,9% от бактериите.