РОУД ШОУ „30 ГОДИНИ МОТО-ПФОЕ“

Пулсът на времето

МОТО-ПФОЕ ПРАЗНУВА 30-ГОДИШНИНА С АВТОМОБИЛИ ЛЕГЕНДИ В 14 ГРАДА НА СТРАНАТА

Официалният вносител на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover в България, компанията МОТО-ПФОЕ, навършва 30 години. Основана през 1991 г., това е най-дългогодишната фирма на автомобилния пазар в България в момента. Юбилеят е доказателство за стабилното и прогресивно развитие на компанията, благодарение на лоялността и задоволството на клиентите от портфолиото и качеството на предоставяните им услуги.

Празникът си МОТО-ПФОЕ отбелязва с епично шоу на колела в 14 града на страната. За гостите на пътуващото изложение това може да се превърне в събитието на лятото. Най-новите и интересни автомобили от четирите марки Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover пристигат при своите клиенти и почитатели в най-големите градове, за да демонстрират изключителни технологични решения от настоящето и смел поглед към бъдещето на мобилността. За някои от моделите това е и премиерата им в Източна Европа, тъй като българските фенове са първите в региона, които ще могат да се докоснат до първия от своя вид – изцяло електрическия Ford MUSTANG MACH-E и най-продавания спортен автомобил в света в пистова версия – MUSTANG MACH 1. Дебютът си в България правят още FORD EXPLORER – американската икона, преобразена в плъгинхибрид и FORD PUMA ST – горещият хотхеч, който предпочита завоите. Роуд шоу „30 години Мото-Пфое“ ще изненада и с премиум автомобили в портфолиото на компанията. Ценителите ще се срещнат с авангарда в сигурността и плъгинхибридните технологии от Volvo, новата гама спортни и красиви коли на Jaguar, както и луксозните всъдеходи, които могат да стигнат до края на света и... отвъд – Land Rover.

В пътуващото изложение участват истински уникални автомобили. Всички желаещи да открият тяхната обща мощ от над 5 000 конски сили, могат да регистрират участието си на https://roadshow30.motopfohe.bg/ и след това да се отбележат на място. Така те си гарантират и включване в томболата за изключителни подаръци. След края на роуд шоуто ще се изтегли жребий за 20 оригинални сувенира от Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, 6 тест-драйв уикенда с авангарден електрифициран автомобил и 3 ваучера за двама за дълъг спа-уикенд в четиризвездния „Белведере Холидей Клуб“, Банско, с новия Ford Kuga. На място по време на изложението също ще има награди за гостите, по случай празника на компанията МОТО-ПФОЕ.

Роуд шоу „30 години Мото-Пфое“ започва в 11.00 часа на 18 юни в София, на пл. „Княз Александър I Батенберг“ и ще продължи до 19.30 часа на 4 август в Хасково.

КОГА И КЪДЕ?

ГРАД

ДАТА

МЯСТО

СОФИЯ

18-20 ЮНИ

ПЛ. АЛЕКСАНДЪР I БАТЕНБЕРГ

ПЛОВДИВ

22-24 ЮНИ

КОМПЛЕКС МОТО-ПФОЕ, ГОЛЯМОКОНАРСКО ШОСЕ (разклона за с. Радиново)

СТАРА ЗАГОРА

26-27 ЮНИ

ПАРК 5-ТИ ОКТОМВРИ

БУРГАС

29-30 ЮНИ

МОРСКА ГРАДИНА, ПАМЕТНИК "ПАНТЕОНА"

ВАРНА

2-4 ЮЛИ

ДЕЛТА МОЛ ПАРКИНГ, БУЛ. СЛИВНИЦА 185

ДОБРИЧ

6-7 ЮЛИ

ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ХАН АСПАРУХ

РУСЕ

9-10 ЮЛИ

МЕТРО, ПАРКИНГ НА МАГАЗИНА

БУЛ. ТРЕТИ МАРТ 80

В. ТЪРНОВО

12-13 ЮЛИ

КОМПЛЕКС FORD, УЛ. КОЗЛУДЖА 15

ГАБРОВО

15-16 ЮЛИ

СПОРТНА ЗАЛА ОРЛОВЕЦ, ПАРКИНГ

ПЛЕВЕН

18-19 ЮЛИ

ЗОРА, ПАРКИНГ НА МАГАЗИНА

БУЛ. ЕВРОПА 6

МОНТАНА

25-26 ЮЛИ

ПЛ. ЖЕРАВИЦА

БЛАГОЕВГРАД

28-29 ЮЛИ

КОМПЛЕКС FORD

ГЛАВЕН ПЪТ Е79, М. АНТЕНИТЕ

СМОЛЯН

31 ЮЛИ- 1 АВГУСТ

ПРЕД РОДОПСКИ ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР „НИКОЛАЙ ХАЙТОВ“

ХАСКОВО

3-4 АВГУСТ

ПЛ. ОБЩИНСКИ