Отново на училище с Mall of Sofia и National Geographic KIDS

Събития

Цели 5 невероятни дни алтернативното училище в Mall of Sofia носеше на посетителите на търговския център положителен заряд, изпълнен с детски смях, весели игри и много награди.

Галерия | Отново на училище с Mall of Sofia и...

Вижте 10 снимки

Домакините от Mall of Sofia заедно с партньорите от National Geographic KIDS пресъздадоха една по-различна, по-цветна и по-разчупена училищна атмосфера.

Две прекрасни дами посрещаха малчуганите и им раздаваха бележници, с които те трябваше да обиколят всички 5 училищни предмета и да съберат необходимия брой печати. Това им осигури правото да участват в томбола и да се борят за десетките награди в нея.

Нека разкажем накратко:

Часът по „География“ се осъществи с любезната подкрепа на Hippoland. Помогнахме на нашите малки приятели да научат посоките на света, къде са разположени държавите на картата и какви са техните флагове - дадохме възможността на всеки да стане следващия потенциален Фернандо Магелан на съвременния свят. Едновременно с това участниците получиха 3D пъзели, виртуални карти и много игри.

Bonduelle осигуриха часа ни по „Ботаника“. Там малчуганите трябваше да познаят няколко зеленчука, виждайки ги в многократно увеличен вид или само техните листа. Участниците се справиха блестящо, за което бяха възнаградени с книжки, играчки и вкусотии за хапване.

„Физическа активност“ от Самбукус Нигра – естествен продукт в подрепа на имунитета. Показахме на малките посетители на Mall of Sofia как се играе на „Дама“ и как се върти обръч, подскачахме и се забавлявахме много. В края на всеки ден бяхме изморени, но изключително доволни от интересните игри.

Забавна математика – сигурно малко хора си представят, че математиката може да бъде забавна, но нашите партньори от „Забавна математика“ демонстрираха нов и революционен метод на изучаване на тази така сложна наука. Определено беше весело, а и понаучихме доста.

Щура лаборатория – всеки участник успя да направи своите химически опити и се докосна до дебрите на „химията“. И най-важното - на всички деца им хареса.

Междувременно от Vivacom отправиха предизвикателство „Намери съкровището“, чрез което деца и родители се запознаха с механизма на MyKi и осъзнаха колко полезен е часовникът за сигурността и комуникацията.

Angel Steps – детски център за изкусва, ни припомни, че всяко дете е специално и притежава дар, който го прави различен и уникален човек, и следва да му се даде възможност по естествен начин и в подходяща среда да открие себе си и силата в себе си, да се хареса такъв, какъвто е – специален.

В продължение на 5 дни пресъздавахме веселата страна на ученическия живот в един малък празник, подарен от Mall Of Sofia.

Ще се срещнем отново и догодина :)