Октомври Кидс 2021

Списания National Geographic KIDS

Номера и лакомства и още истории за Хелоуин в октомврийския брой на National Geographic Kids България

Време за маскарад

Хелоуинските лакомства са много сладки, но със сигурност няма да те заболи коремът от преяждане. В края на октомври милиони стопани на домашни любимци ще маскират своите космати приятели и National Geographic Kids издири някои от най-смешните костюми.

Номера и лакомства

Червени панди рисуват картини? Пингвини пукат сапунени мехури? Благодарение на занимания, измислени от гледачите в зоопарковете, животните в плен се докосват до живота на свобода. За да научиш повече, прочети тези 6 истории за животни, които се забавляват в зоопарка.

5 опровергани страховити истории

Дали чудовищата са нещо повече от сюжет за филми на ужасите? Някои хора вярват, че големи и зли зверове ни дебнат зад ъгъла на различни места на света. За щастие учените имат обяснения, които разбиват тези легенди. Виж тези 5 мита за чудовища, които май не са толкова страшни.

Смъртоносни сладури

Не позволявай на чаровното дебело лори да те заблуди. Гушкавото същество е единственият отровен примат на планетата, а захапката му съдържа достатъчно токсини, за да убие човек. При това отровата не е единствената му убийствена хватка. Тук ще прочетеш за пет причини, поради които дебелото лори е изключително опасно.