Образователното турне на National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“, се готви да започне своята национална обиколка

Събития

Стартира най-интересното детско събитие National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ 2020, което ще премине през големите градове на България през месец август и септември, с много знания и различни забавления. Нетърпеливи сме да ви представим тазгодишната ни тема „Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?“, с която ще пресъздадем вълнуващия и интересен свят на различните професии. Познавателни занимания, интересни факти и много атрактивни награди ви очакват! Бъдете жизнерадостни и любопитни, а ние ще ви подарим изобилие от знания, докато си играем във вълшебното градче на National Geographic Kids. За пета поредна година Банка ДСК подкрепя инициативата и неотлъчно си партнираме, по време на националното ни образователно турне. Заедно ще продължим с нашия Еко призив, с който целим да научим децата на екосъобразен начин на живот, грижа и отговорност към околната среда, ценни съвети как да събират разделно своите отпадъци, за да бъдат рециклирани и да успеем да съхраним природата, която ни заобикаля и ни подарява своята среда, за да градим щастливо и успешно бъдеще!

Ако сте нетърпеливи да се включите в любознателния свят на National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ и да чертаем заедно пътища от знания, ще ви зарадваме, че началото е съвсем скоро. Ето и къде ще ви очакваме:

Варна – 16.08.2020г. - площад „Независимост“

Бургас – 22.08.2020г. - площад „Тройката“

Пловдив – 29.08.2020г. - площад "Централен"

София – 06.09.2020г. – Борисова градина

Стара Загора – 12.09.2020г. - Парк „5-ти октомври“

Русе – 20.09.2020г. - пешеходната зона пред Районен съд

ВеликоТърново – 22.09.2020г. - Парк "Марно поле"

София – 26.09.2020г. – Южен парк

Бъдете с нас от 11ч. до 18ч., нека се забавляваме заедно!

 

Събитието е част от Календара на културните събития на Столична Община за 2020 г.

С любезното партньорство на Банка ДСК.