Турнето на National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ в София и Пловдив

Пулсът на времето

Градовете Пловдив и София посрещнаха с много въодушевление турнето National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели на 21 и 24 май!

Подарихме си празнично настроение и в двата града и предизвикахме радостта на безброй децата с куп интересни активности и екологични факти. По време на „Забавна академия“ всеки партньор приветства децата с широка усмивка и заедно ги зарадвахме с огромно съкровище от нови знания и куп любими награди за спомен!

Специално около празника на българската просвета и култура от Издателство Книгомания с вълнение представиха на малките откриватели широкия, пъстър и интересен свят на книгите. Запознаха ги с цял куп нови заглавия, а дечицата с много любопитство грабнаха любима книжка под ръка, на която обещаха да се насладят у дома.

Заедно с BioGaia® децата успяха да начуат повече за добрите и лошите бактерии, които съществуват в коремчетата. Разбраха също и за силата на пробиотиците, които най-добре предпазват от стомашно-чревен дискомфорт. В игрите BioGaia® помогна на всяко от тях да премине успешно през подготвения лабиринт и умело да победи лошите бактерии, както и да наредят умело кула от дървените елементи, за да постигнат търсения стомашно-чревен баланс. За всеки умел участник имаше и специлно подготвена награда.

Освен радостни усмивки и цветно забавление, децата получиха и нови знания от пчеличката БИЗЗИ. Тя им подари по бутилка 100% чиста изворна вода DEVIN mini и им разказа за важността и ползите от редовния ѝ прием. Работливата пчеличка забавляваше децата през цялото време в оживеното градче, а за всички малки откриватели, които отговориха вярно на въпросите от викторината, имаше и пъстра книжка с любопитни факти за пчелите, за водата и как да рециклираме бутилките след употреба.

В Клуб „Малки откриватели“ подарихме шарено забавление на децата, всяко декорира с креативност своята мини саксийка и прие мисията да засади свое растение в нея, за да обогати природата с нова растителност. А за щурите емоции се погрижихме с много впечатляващи химични експерименти, по които децата полудяха.

Мечето TEDI прикани децата да се включат в образователната игра и да научат повече за част от застрашените животни. За успешно справилите се имаше от чудесните нектари и TEDI мусове, които са със 100% плодове и зеленчуци „Плодовете в другата им форма“, които разбира се са без консерванти, без оцветители и без добавена захар! В играта „Колелото на късмета“ децата опитваха своя късмет, а той бе 100% сигурен. Всяко от тях получи от страхотните допълнителни награди, с които подарихме радост и спомен – меченца TEDI, подложки за оцветяване, шалчета, кутии за храна и супер функционални раници.

С помощта на EO Dent малчуганите се въплатиха в мини зъболекари, получиха си шапчица, маска и ръкавички, за да могат смело да работят по макетните зъбчета и едновременно да учат ценни знания за една по-добра устна хигиена. Разбира се, най-големите късметлии спечелиха специалните ваучери за безплатни прегледи в клиниката от участието си в томболата.

Johnson’s подариха много забавление, ценни знания и награди на семействата и децата, предизвиквайки ги да отговарят на любопитните въпроси. Така всеки участник научи повече за продуктите за грижа за цялото семейство и за подкрепата, които Johnson’s отдават за опазване на природата за по-малко пластмасови отпадъци, благодарение на рециклируемите опаковки на продуктите.

В своя кът „Данон Сердика“ развесели малчуганите с присъствието на забавния динозавър Дино и ги зарадва с вкусните млечни продукти Danonino, съдържащи калций и витамин D, необходими за нормалния растеж и развитие на костите при децата. Децата се насладиха и на забавния куклен театър на Екопак - как да събират разделно отпадъците. Оцветиха картина с любимия динозавър, а някои късметлии си спечелиха плюшена играчка Дино.

За щастието и незабравимите моменти, които създадохме специално за своите посетители, благодарим на всеки един от партньорите ни!

Детски сокове и нектари TEDI

Johnson’s

Изворна вода DEVIN mini

BioGaia

Данон Сердика

Издателство Книгомания

EO Dent

Благодарим сърдечно на Столична община и община Пловдив за дългогодишната подкрепа към образователната мисия на нашето турне!

С галерия от снимки и широка усмивка казваме „До скоро!“, пожелаваме вълшебно лято на всички деца и ви приканваме да следите страницата на National Geographic Kids, за да разберете къде предстои да се срещнем отново!

Галерия | National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ в София...

Вижте 77 снимки