Nespresso Vertuo – кафе изживяване на друго ниво

Пулсът на времето

Световният ден на кафето – 1 октомври, наближава и носи не само така желаното есенно разхлаждане, но и вдъхновение да издигнем ритуала, посветен на напитката, без която не минава и един наш ден, на друго ниво.

Новата машина Vertuo на Nespresso дава възможност на хората да се възползват от безкрайните възможности за приготвяне на разнообразни кафе напитки, съчетани в един мултифункционален уред, създавайки кафе, което отговаря на всяко настроение, вкус или време от деня. Новата гама машини приготвя кафе в 5 различни дължини на напитката – Carafe Pour-Over Style (535 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) и Espresso (40 ml).

Твоята любима напитка, приготвена по твоя начин

Nespresso Vertuo предлага висококачествено кафе в различни размери, с 34 разнообразни бленд опции за кафе капсули за любителите на кафето, за да се насладят на любимата си напитка, както им харесва. Капсулите в четири различни размера са съобразени с диапазона от размери чаши за кафе, всяка внимателно смесена и изпечена, за да осигури качествено кафе изживяване. Независимо от повода Nespresso Vertuo е неизменна част от всекидневния ритуал на наслада от малките мигове удоволствие.

Кафето придобива перфектен завършек в компанията на правилните аксесоари

За да допълнят перфектно новите машини Vertuo, любителите на кафето могат да се сдобият и с набор от елегантни и стилни аксесоариVertuo. Колекцията включва чаши за кафе с изтънчен дизайн, подходящи както за студени, така и за горещи напитки, лъжички, термочаши за път Nespresso и дозатори за капсули, които са неизменна част от колекцията на всеки отдаден почитател на ароматната напитка.

Nespresso се грижи за опазването на природата с всяка чаша кафе

Устойчивостта е в основата на всичко, което Nespresso прави, а поемането на траен ангажимент за постигане на положителна промяна за хората и планетата е сериозна отговорност за компанията. В съответствие с този подход, всички кафе капсули Nespresso, включително гамата Vertuo, са направени от безкрайно рециклируем алуминий - материал, който внимателно защитава свежестта, качеството и вкуса на кафетата, като същевременно щади максимално природата. В допълнение всички системи Nespresso са оборудвани с енергоспестяващ режим или функция за автоматично изключване, за да се минимизира излишната консумация на енергия и общия въглероден отпечатък.