National Geographic Kids в Стара Загора

Пулсът на времето

Здравейте, малки откриватели!

Списание National Geographic Kids и Galleria Стара Загора имат честта да ви поканят на страхотно парти за всички деца на 29 и 30 Май!

Очакват ви много игри, забавления, награди и най-вече – всеки ще има възможността да обогати своите знания! Събитието е под надслов„Зелен Живот“, което веднага ни подсказва, че

освен игрите, заедно с всички деца на Стара Загора ще се учим как да бъдем ЕКО, как да опазваме природата и нашия дом – Планетата Земя!

Какво ще се случи?

В градчето на Малките откриватели ще бъдат разположени три специализирани къта – Кът Зелен Живот, Кът Растения и Кът Животни.

На всеки един от тях ще имате възможност да се включите в забавна игра, която освен знания, ще ви донесе и незабравими емоции!

Както на всяко парти с National Geographic Kids, приятни изненади няма да липсват, а за да стимулираме най-ранобудните: първите 70 деца, посетили забавата, ще получат специален подарък от Galleria Стара Загора!

Заповядайте събота и неделя от 10:30ч. - до 18:30ч. на етаж 2 в Galleria Стара Загора, срещу “Cinema City” за един щур купон с Клуб „Малки Откриватели“ на списание National Geographic Kids.

Събитието е с ограничен капацитет и ще се проведе при стриктно спазване на мерките за безопасност.

По време на събитието се извършва фотозаснемане и снимките ще бъдат публикувани във Фейсбук страниците на Galleria Стара Загора, списания National Geographic Kids България и National Geographic България , Rozali, както и в сп. „Журнал за жената“ и на сайта www.nationalgeographic.bg.

Активностите са подходящи за деца на възраст от 6 до 12 години.

Партньори: Billa, Комсед, книжарница „Хермес“ и Sugarland.

Събитието е безплатно!!!