National Geographic Kids Tour 2022 ще посети Велико Търново и Русе

Пулсът на времето

С нетърпение очакваме най-любознателните малчугани във Велико Търново на 22 септември в парк „Марно поле“ и на 24 септември в Русе пред Районен съд. Започваме в 11:00 ч. и ще продължим чак до 18:00 ч. Забавлението е гарантирано!

Децата ще се уверят колко приятно и с лекота могат да учат английски език чрез игри. Подготвили сме ви различни химични и физични експерименти, в някои от които ще могат да се включват и най-малките, ще се пренесем в света на роботиката, ще ви запознаем с програмирането и задвижването на роботите. Смелите откриватели ще разберат още много нови и интересни факти, свързани с животинския и с растителния свят, и ще се учат как да опазват околната среда. Опознаването на природата ще бъде още по-интересно този път, защото ще ги изненадаме с много забавни игри, които ще засилят интереса им да участват във всички активности. Спорта и изкуството също са сред любимите ни теми, така че ще има и от тях.

Ще ви приветстваме заедно с нашите партньори - изворна вода DEVIN mini, издателство „Книгомания“,образователен център за английски език BRITANICA, Olympus, модна марка LC Waikiki и Еко Партнърс, които са приготвили много награди за най-любопитните малчугани, а големите късметлии могат да спечелят и от томболата. Участвайте в различните активности, съберете необходимите цветни печати и пуснете талончето си при нас.

Входът е свободен, а заниманията, които сме подготвили, са подходящи за деца над 3-годишна възраст. Как да ни откриете? Ще ни познаете по шареното градче и емблематичните ни зелени детелинки, с които ще ви дадем още еко съвети за това как да ценим, пазим и обичаме природата около нас.