National Geographic Kids Tour 2022 пътува към град София

Пулсът на времето

На 1 октомври (събота) турнето на National Geographic Kids се отправя към София. Очакваме ви в Южния парк, за да се забавляваме, докато опознаваме света около нас.

Започваме в 11:00 ч. и ще продължим чак до 18:00 ч. Забавлението е гарантирано, а единственото нещо, което трябва да вземете със себе си, е приключенският ви дух!

Подготвили сме различни химични и физични експерименти, както и любими теми, свързани с роботиката и технологиите. Смелите откриватели ще се запознаят по-добре и с животинския и с растителния свят, и ще се учат как да опазват природата - ще бъде още по-забавно този път, защото ще ги предизвикаме да се включат в още повече игри. Подгответе се да си изцапате ръцете, защото ще рисуваме и творим цял ден.

Ще ви посрещнем заедно с нашите партньори - изворна вода DEVIN mini, издателство „Книгомания“, експертът в детските сокове и нектари TEDI и дентална клиника EO Dent, които са приготвили много награди за най-любопитните. Кои ли ще са късметлиите, които ще спечелят най-големите подаръци от томболата? Не пропускайте да се включите в нея! Участвайте в различните активности, съберете необходимите цветни печати и пробвайте късмета си.

Входът е свободен, а дейностите са подходящи за деца над 3-годишна възраст. Ще ни намерите, като следвате емблематичните ни зелени детелинки, с полезни еко съвети.