National Geographic Kids Tour 2022 посети Велико Търново и Русе

Пулсът на времето

На 22 септември National Geographic Kids Tour 2022 посети Велико Търново, а на 24 се отправи към Русе.

Малките откриватели ни впечатлиха със знанията и уменията си, но и научиха много нови неща, свързани с роботиката, английския език, екологията, химията, физиката, природата, спорта и изкуството. За най-активните малчугани партньорите ни бяха подготвили страхотни награди.

Детският герой на изворна вода DEVIN mini, пчеличката БИЗЗИ, им помогна в рисуването и им разказа за изворната вода, придобита в екологично чист район в Родопите. Сигурни сме, че заедно с издателство „Книгомания“ успяхме да убедим малките откриватели, че четенето на книги е едно от най-приятните занимания и много по-интересно от игрите и клиповете в телефона. Всички будни деца с интерес към английския език се включиха и в игрите в шатрата на образователен център BRITANICA и обогатиха речника си с нови думи. Вдъхновението на малчуганите се пренесе и в къта на модната марка LC Waikiki, където всяко дете получи торбичка за многократна употреба, която декорира по свой дизайн. LC Waikiki стимулира децата да творят, но и да мислят за природата, като използват торбичката многократно. Продължихме екологичната си посока заедно с Еко Партнърс, които помогнаха на малките откриватели да научат повече за разделното събиране на отпадъците. В слънчевия ден децата си отдъхнаха пред шатрата на Olympus, с глътка студен чай, създаден с любов към природата.

Галерия | National Geographic Kids Tour 2022 посети Велико Търново...

Вижте 56 снимки

Гостуването на National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ 2022 във Велико Търново и Русе протече вълнуващо! На 1 октомври турнето се мести в София.