National Geographic Kids Tour 2022 посети Стара Загора

Пулсът на времето

На 11-ти септември National Geographic Kids Tour 2022 посети Стара Загора, за да се срещне с най-любознателните деца в града. Малчуганите се включиха в много разнообразни активности и получиха различни награди, осигурени от партньорите ни.

В детския кът на Изворна вода DEVIN mini децата бяха посрещнати от пчеличката БИЗЗИ, за да рисуват заедно с нея и да опитат вкуса на чистата изворна вода. С вълнуващите игри на BRITANICA научиха нови думи на английски и засилиха интереса си към опознаването на света. Издателство „Книгомания“ им доказа, че ученето може и да е забавно, а не скучно. Потопиха се и в дивата природа, под ръководството на Мечето TEDI, докато се наслаждаваха на 100% плодови мусове TEDI. Малчуганите продължиха да се забавляват и като творят върху торбичките за многократна употреба на модната марка LC Waikiki, които децата можеха да декорират по свой начин с помощта на шаблони, текстилни бои и маркери и да съберат красивото и практичното в едно с мисъл за природата.

Дeнят премина с вълнение и много забавни моменти. Пътешествието на National Geographic Kids Tour 2022 продължава към следващите три града - Велико Търново (22.09.), Русе (24.09.) и София (01.10.).

Галерия | National Geographic Kids Tour 2022 в Стара Загора

Вижте 54 снимки