National Geographic Kids се отправя към Стара Загора

Пулсът на времето

Нямаме търпение да се срещнем с вас в Стара Загора, за да се присъедините към новото образователно приключение на National Geographic Kids Tour 2022.

Ще ви очакваме на 11-ти септември в парк „5-ти октомври“, за да се забавляваме заедно с най-любознателните деца в града.

Ще представяме химични и физични експерименти, в някои от които ще могат да се включват и децата, ще се пренесем в света на роботиката, ще ви запознаем с програмирането и задвижването на роботите и с още много други интересни теми.

Очакваме ви с нашите партньори – изворна вода DEVIN mini, 100% плодови мусове TEDI, образователен център за английски език BRITANICA, издателство „Книгомания“ и модната марка LC Waikiki, с които ще се потопим в света на науката, по най-забавния възможен начин, за да докажем на щурите малчугани, че научаването на нови неща, освен любопитно, може да е и супер весело. Сигурни сме, че ще запомнят много интересни факти, които ще побързат да споделят с приятелите си.

Стимул да се включите е и томболата, която ви очаква със специални награди, предоставени от партньорите ни. Участвайте в различните активности, съберете необходимите цветни печати и пуснете талончето си при нас. Може точно вие да сте големите победители!

Заповядайте от 11 до 18 ч., входът е свободен, а заниманията, които сме подготвили, са подходящи за деца над 3 годишна възраст. Как да ни откриете? Ще ни познаете по шареното градче и емблематичните ни зелени детелинки, с които ще ви дадем още ценни ЕКОсъвети за опазването на околната среда.