National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ в гр. Пловдив, София и Стара Загора

Събития

National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ бяха заедно с всички вас в гр. Пловдив, София и Стара Загора, където разпръснахме богатство от познания, много силно забавление и опознахме интересния свят на професиите

Галерия | National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ в гр....

Вижте 5 снимки

Необятното детско любопитство превзе дните от образователната обиколка на National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“. Шареното ни градче се разположи в още три от големите градове на България - Пловдив, София и Стара Загора, там заедно с нашите партньори подарихме знания и забавление на всички наши Малки откриватели. С общата ни цел да разширим детския кръгозор, се впуснахме в чудния свят на различните професии и помогнахме на децата да опознаят своите интереси, да придобият допълнителни знания и да си отговорят на въпроса „Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?“, каквато е и темата на тазгодишното ни национално турне. Споделихме с всеки любопитни факти и забавни активации, чрез които малчуганите да се докоснат по-истински до професиите. Всеки от тях получи своята награда, с която да запомни атрактивното си участие и щастливите мигове от споделените дни с National Geographic Kids Tour.

Верни на себе си, заедно с Банка ДСК, продължихме дългогодишната Еко инициатива, с която увличаме и възпитаваме децата на България, да знаят как, ако прилагат нашите съвети и проявяват екосъобразни навици ще успеем да запазим планетата Земя и тя дълго да бъде нашата чиста и здрава среда за развитие. Останахме впечатлени от всички наши малки и големи фенове, които са запомнили и прилагат екологичните насоки, научени от миналогодишните ни забавления, когато отново сме били заедно в градчето на National Geographic Kids. Тези мигове ни дават смисъл, да продължаваме и знаем, че обединени можем да постигнем много, защото всички ние сме бъдеще!

Изказваме признателност на нашите партньори за подкрепата и ентусиазма, с които създадохме незабравимо веселие за нашите усмихнати приятели, които ни посетиха и на трите локации – Пловдив, София и Стара Загора.

Генерален партньор: Банка ДСК Пловдив, София, Стара Загора

BioGaia

Aquafresh Bulgaria

Olympus

Арома

Събитието е част от Календара на културните събития на Столична община за 2020 г.