National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ се отправя към София и Пловдив

Пулсът на времето

С вълнение поемаме в посока към следващите две локации от магичното ни образователно турне National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ 2022. Ще ви очакваме на 21 май в гр. София – Борисова градина и на 24 май в гр. Пловдив – пл. „Централен“, където ще въвлечем щурите малчугани в приключението на тазгодишната ни тема „Забавна академия“.

Готови сме да ви посрещнем с нашите чудесни партньори - BioGaia, EO Dent, Johnson’s, Данон Сердика, Издателство Книгомания, Изворна вода DEVIN mini и Детски сокове и нектари TEDI, с които сме нетърпеливи да ви развълнуваме чрез забавните образователни игри и супер наградите, които ще получите! Освен това бъдете готови за много щури моменти, приключенски трепет и разбира се, любопитни факти, които да споделите след това с вашите другари.

Не пропускайте да се включите и в томболата ни на място, защото ви очакват специални награди от партньорите ни! Преминете през всяка активност, съберете необходимите цветни печати върху вашето талонче и го пуснете при нас за участие. Нетърпеливи сме да разберем кои ще бъдат големите ни победители в София и Пловдив!

И двата дни можете да се включите в приключението от 11 – 18ч., входът е свободен, а активностите са подходящи за всички любознателни деца над 3 годишна възраст. Ще ни познаете по шареното градче и емблематичните ни зелени детелинки, с които ще продължаваме да ви даваме ценни ЕКОсъвети за опазването на природата.

Събитието е част от Календара на културните събития на Столична община за 2022 г.

Благодарим специално на Столична община и община Пловдив за дългогодишното доверие, подкрепа и съдействие, без които нямаше да можем да подарим това щастие на всички вас, нашите малки откриватели!