National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ се отправя към следващите три града - гр. Пловдив, гр. София и гр. Стара Загора

Събития

Детското любопитство и жажда за нови знания са необятни, това си доказваме всяка година, пътешествайки из големите градове на България с National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“! Ние сме щастливи да виждаме многобройните детски погледи, в които се отразява щастливото и успешно бъдеще на България, и да им подаряваме още и още любопитни познания. Продължаваме със следващите три града, където ще ви посрещнем с тазгодишната ни тема „Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?“ и заедно с вас и нашите партньори да влезем в интересния свят на познанието и различните професии, докато се веселим.

Всяка година сме по-отдадени и развълнувани от отговорното отношение на всички вас, които приемате и споделяте Еко съветите, с които ви запознаваме по време на турнето. Екологичната ни инициатива остава водещо послание, а ние се стремим да ви запознаваме с нови и нови екосъобразни насоки, с които да опазим нашата планета и тя да остане красива и чиста!

Заповядайте в гр. Пловдив на 29.08.20г., площад „Централен“. Обиколката ще продължи в гр. София на 06.09.20г.- Борисова градина и в гр. Стара Загора на 12.09.20г.- Парк „5-ти октомври“. Пригответе се с широки усмивки, а ние ви очакваме с много нови знания и награди специално за вас!

Събитието е част от Календара на културните събития на Столична община за 2020 г.

Във всеки от кътовете на нашите страхотни партньори ще влезете в тайнствения свят на различните професии:

Генерален партньор: Банка ДСК

гр. Пловдив

гр. Стара Загора

BioGaia

Aquafresh Bulgaria

Арома

Olympus