National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ се отправя към последните три града от националната си обиколка

Събития

National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“, подготвено с нови и любопитни познания, продължава своята обиколка към последните три града от пътешествието си

Галерия | National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ се отправя...

Вижте 5 снимки

С много любов и удоволствие, националното познавателно турне на National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“, подготвено с нови и любопитни познания, продължава своята обиколка към последните три града от пътешествието си, за да се срещнем и да се забавляваме чрез познания заедно. Ще ви посрещнем в гр. Русе на 20.09.20г.- пешеходната зона пред Районен съд, след това ви очакваме в гр. Велико Търново на 22.09.20г.- Парк "Марно поле" и за финал в гр. София на 03.10.20г. - Южен парк.

Тази година предизвикваме интересът ви с тема поглеждаща към бъдещето… „Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?“, нетърпеливи сме да ви разкажем безброй любопитни факти за голямото разнообразие на професиите. Градчето ни ще бъде изпълнено с различни игри в кътовете на нашите прекрасни партньори и ще помогнем на всеки от вас да опознаете професиите по различен и интересен начин.

Събитието е част от Календара на културните събития на Столична община за 2020 г.

Генералин партньор:
Банка ДСК

BioGaia 

TEDI

Арома - Русе, Велико Търново

A1

И тази година оставаме отдадени на Еко призивът ни, който е вплетен във философията на турнето ни. С радост срещаме вас, които помните нашите послания и екосъобразни насоки, подхождате отговорно към природата и знаете защо е хубаво да рециклираме отпадъците си. Щастливи сме, че се обединяваме в една обща цел- бъдещето на планетата и ни насърчавате да продължим да предаваме посланието и на всяко следващо поколение. Четирилистната ни детелина остава символ на Еко насоката ни, ще ни познаете, когато я видите! Очакваме ви, бъдете с нас от 11ч. до 18ч. Нека опознаваме света на знанията заедно.