National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ РУСЕ,ВЕЛИКО ТЪРНОВО И СОФИЯ

Събития

National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ подари занимателни приключения и много радост на децата в Русе, Велико Търново и София

Галерия | National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ РУСЕ,ВЕЛИКО ТЪРНОВО...

Вижте 16 снимки

С ведри лица и изпълнени с ентусиазъм, любимото градче на всички деца - National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ посети последните три града от националното си образователно турне – Русе (20.09), Велико Търново (22.09) и София (03.10), където успя да събере Малките откриватели, за да им представи темата на пътешествието „Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?“. С бодра крачка и любопитен ум, всяко дете навлезе в света на професиите, докато се забавляваше, придобиваше нови познания и получаваше насърчителни награди. Заедно с нашите партньори успяхме да създадем един чудат свят, в който децата да открият своите интереси и смело да насочат поглед към бъдещето. В игри, смях и невероятни факти преминаха дните, ние запазихме традицията си да вдъхновяваме и насърчаваме малките ни приятели- как да бъдат екологични, защо трябва да се рециклира, как да не замърсяват и как да се грижат за своя дом – планетата Земя! Заедно с дългогодишния ни партньор Банка ДСК, предадохме Еко посланието на всяко малко или пораснало дете, за да подхожда с отговорност към заобикалящия го свят и да се грижим заедно за него, защото е наш дом и трябва да остане зелен и чист.

С умиление изпращаме споделените дни от National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“, през които заедно с нашите несравними партньори създадохме магията на забавлението…опознавахме професиите, играхме и се усмихвахме. Но най-съкровеното от ежегодната ни национална обиколка си остават ценни знания, с които  си тръгва всеки малчуган и умилителните спомени от споделените ни мигове!

Разгледайте галерията, за да се пренесете в слънчевите дни, които споделихме по време на National Geographic Kids Tour ’ 2020.

Събитието е част от Календара на културните събития на Столична община за 2020 г.

Специални благодарности на нашите партньори:

Генерален партньор: Банка ДСК

Русе

Велико Търново

София финал

BioGaia

Арома

TEDI

А1