National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ отново тръгва на път

Пулсът на времето

През месец май 2021г. стартира седмото издание на националното образователно турне на National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“. Поради огромния успех и интерес към миналогодишното издание, тази година темата отново ще бъде „Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?“.

Всеки от кътовете ще представя различните професии,чрез забавни и познавателни игри, за да откриете себе си в необятния свят на професиите. Ще има много награди, с които да запомните приключението, а емоциите, които ще споделим заедно, ще бъдат несравними.

Традиционно, ще продължим своята Еко Тема, с която поощряваме и учим децата да проявяват любов и грижа към нашият общ дом- планетата Земя. Ние вярваме, че заедно, с общи усилия, разбиране и отговорност, можем да осигурим бъдещето на своите деца да бъдат здрави и щастливи, както и нашата планета.

Децата са бъдеще, планетата ни също, затова трябва да бъдем грижовни и отговорни… да бъдем ЕКО!

За огромна радост на всички деца от Русе, щурото турне National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“тази година ще стартира именно в техния град. Поставяме начало от 11ч. на Ларгото пред Народния театър на 6 Май – случайно или не – навръх празника на града.

Елате при нас и открийте света на професиите по забавен и вълнуващ начин.

Подготвили сме ви много изненади, награди, музика и разбира се, знания!

Бъдете с нас, да се забавляваме без почивка!

Турнето ще бъде разделено на две части – пролетно и есенно. Четири локации през месец май са Русе, Варна, Бургас и Пловдив, и останалите четири през месец септември – София , Велико Търново, Стара Загора и отново Бургас.

Очакваме Ви в китното градче на National Geographic Kids през уикендите в големите градове на България

Датите и локациите, на които можете да ни очаквате през пролетния тур са:

Русе 06.05.2021г. – Ларгото пред Народната опера

Варна 08.05.2021г. - площад „Независимост“

Бургас 22.05.2021г.- площад „Тройката“

Пловдив 24.05.2021г. – площад „Централен“

Очакваме Ви от 11ч. до 18ч