National Geographic Kids Клуб Малки откриватели – гр. Ямбол 12.06

Пулсът на времето

Община Ямбол посреща National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ за празника на града.

На 12 юни шареното градче на National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ ще прикани жителите в град Ямбол да отпразнуват празника на града с много интересни игри, музика, забавление и радост за мъничетата!

Ще посрещнем всички семейства и деца от 11 до 18 ч. – в градски парк „Ямбол“, за да приключенстваме заедно!

Загатваме по малко и за веселите образователни игри, викторини и работилнички, с които сме готови да подарим знания и вълнуващи емоции на малките откриватели от града!

Тъй като силно ценим природата и благото на заобикалящия ни свят, ще ви очакваме с няколко забавни екоприключения, с които да отправим вниманието на децата в така значимата екопосока. Ще им покажем как и защо да помогнем на природата, събирайки отпадъците разделно, ще обогатим съзнанието им с някои от най-важните екопослания, а в пъстрата ни работилничка ще приветстваме всяко дете, за да се впусне в цветното си въображение и да демонстрира творчески усет. Питате се как ще се случи всичко това? Ще научите на място!

В продължение на екопосоката ни, ще навлезем и в темата за животинския свят и застрашените видове с множество интересни факти, като провокираме децата с любопитни въпроси, на които да отговорят и да запомнят.

Няма как да пропуснем и интересът на малчуганите към технологиите, особено когато те са неразделна част от ежедневието им. За да разберат още повече за невероятните възможности, които предлагат, сме си наумили да ги запознаем с роботите от съвсем близо. Звучи наистина любопитно, нали?

А за смаяните погледи на всички ще се погрижим в специалния кът, където ще ви развълнуваме с куп образователни химични и физични експерименти, и безброй научни факти, след които ще си кажете просто „Уау!“.

И разбира се, защото знаем колко много децата обичат спортните забавления, няма да пропуснем да ги разведрим в спортния ни кът с едни от най-любимите спортни знимания за тях!

Специално благодарим на община Ямбол за поканата да бъдем част от празника на града! Истински се вълнуваме за срещата с вас, сигурни сме, че заедно ще си подарим невероятни емоции – очакваме ви на 12 юни от 11 до 18 ч. - в градски парк „Ямбол“.

Последвайте и Facebook събитието ни, за да научите всичко първи!