National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ - гр. Перник 19.06

Пулсът на времето

Щурото градче на National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ се отправя в нова посока, за да гостува в град Перник на 19 юни и да подари безброй емоции на всички децата и семейства през целия ден!

Вдъхновени от мисията да водим децата по пътя на забавното знание, каним всички жители да се присъединят към нас от 11 до 18 ч. пред Двореца на културата, защото сме подготвили радостно приключение за малчуганите, изпълнено с най-различни любопитни активности, от които да получат нови знания в смях и игри.

Нетърпеливи сме да ви посрещнем заедно с Еко Партнърс България АД в нашето градче и в екологичния ни кът, където ще творим в най-различни цветове и ще разпределяме отпадъците си разделно. Готови сме да провокираме детското съзнание с любопитни въпроси около нашите екопосоки и посланията, чрез които ще се постараем да ги научим да бъдат съпричастни към опазването на околната среда. Няма да пропуснем да побъбрим и за любимия животински свят, ще разкажем на децата едни от най-любопитните факти за дивите обитатели около нас и тези, които във времето са били включени в списъка за застрашени от изчезване видове.

Разбира се, ще ви приканим и в любопитствата на науката, които ще ви очакват при нас. Готови сме да приковем вниманието на всички присъстващи с много впечатляващи физични и химични експерименти, които ще се случат пред очите ви. Ще навлезем и в темата за технологиите и роботите, за да запознаем малките откриватели с необятните възможности, които предоставят. А за щуро забавление през целия ден, ще предложим на всички желаещи да се включат за участие в любимите спортни активности.

Бъдете готови да се забавляваме заедно на 19 юни от 11 до 18 ч., докато учим невероятни факти и приключенстваме в приказния град на Клуб „Малки откриватели“! Благодарим на Община Перник за поканата и възможността да гостуваме на прекрасния ви град!

Последвайте Facebook събитието ни, за да не пропуснете всичко допълнително около събитието.

*Вход: Свободен

*Събитието е подходящо за деца над 3 годишна възраст