Март Кидс 2022

Списания National Geographic KIDS

Специален брой „Бъди герой!“ на National Geographic Kids България

Личностен тест

Разгърни своите скрити вътрешни суперсили с този специален брой „Бъди герой!“. Започни със забавния тест на стр. 8–9, за да разбереш какъв герой си. После продължавай да разлистваш, за да вдъхновиш героя вътре в себе си.

Истински животни герои!

Може би си мислиш, че твоето куче по-скоро ще се гушне с някой крадец, вместо да го прогони. Тези животни обаче стърчат с цяла муцуна пред глутницата, стане ли дума за смелост. Запознай се с животни, проявили удивителна храброст.

30 страхотни факта за герои

Научи за героичните постъпки на спасители, доброволци и обикновени хора. Запознай се с хора и животни супергерои, които може и да те изненадат.

20 начина да бъдеш герой

Герои спасяват хора от опасност, освобождават делфини от пластмасови отпадъци и изобретяват страхотни технологии за чиста енергия. Но има и други начини – научи как да бъдеш герой и да направиш света около теб по-добър.

Президентският автомобил

Според докладите това специално возило е пълно с номера като от „Джеймс Бонд“, включително може да пуска димна завеса или хлъзгаво масло, както и да изстрелва сълзотворен газ. Тук ще научиш още полусекретни неща за президентския автомобил.