„Малки откриватели“ - с вдъхновяващ празник за децата в Стaра Загора и Бургас

Пулсът на времето

Любимото на малките откриватели списание отбеляза детския празник 1 юни с незабравими купони в Бургас и Стара Загора.

В специалните зелени кътове в Galleria Mall Стара Загора и Galleria Mall Бургас, малките фенове на списанието, на знанията и откривателството бяха изненадани с много забавления, игри и чудни подаръци. Това беше един различен празник, в който игрите и конкурсите бяха прекрасно съчетание на забавното и познавателното. И всичко беше посветено на зелената тема – на природата и това как се отнасяме към нея. А децата се хвърлиха с хъс във всички игри и конкурси.

Имаше специален фауна кът, посветен на застрашените и изчезнали животни. Там децата познаваха кое животно на кой континент живее – и някои споделяха, а други научаваха поне по един факт за съответното животно.

В Galleria Mall Бургас творчески настроените деца се изявиха в уникален растителен кът – пред тях имаше различни красиви представители на флората: ягода, кактус, слънчоглед, роза. Децата ги разглеждаха и всяко рисуваше растението, което го е впечатлило най-много.

А за да може цялата флора и фауна наистина да се пазят и всички живи същества на планетата да се радват на Зелен живот, децата разбраха и още нещо: важно е да пазим Земята чиста, да не изхвърляме безразборно. Научиха много в специалния клас „Разделно събиране на отпадъци“.

Всички игри и конкурси превърнаха детския празник в Galleria Mall Стара Загора и Galleria Mall Бургас в незабравимо преживяване, което списание National Geographic Kids донесе на всички истински малки откриватели!

Огромни благодарности и на нашите верни партньори – Billa, „Комсед“, Книжарница „Хермес“ , Sugarland, Книжарница CIela, Smarties и Nestle Nesquik, които се погрижиха всеки малчуган да получи своя подарък за детския празник.