Май 2010

Списания - статии NG KIDS All Issues NG KIDS Articles

към аудиофайловете 

ОТКРИЙ ЦАРСТВОТО НА ФАНТАСТИЧНИТЕ ЖАБИ В НОВИЯ БРОЙ НА NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS БЪЛГАРИЯ

Надуваема сепия. Едно чудато създание обитава дълбоките океански води. Можем да го наречем „сепия прасенце", защото, когато е заплашено, то удвоява размера си. Види ли гладен хищник, малката сепия поема вода през устата си и се надува като балон. Прочети още необичайни истории за животни в рубриката „Удивителни животни" в майския брой на NG Kids България.

Фантастичните жаби. Тези земноводни са забавна гледка със своите изпъкнали очи и гъвкави крайници. Но колкото и да са подобни една на друга, не всички жаби си приличат. Направи скок в света на фантастичните жаби на страниците на NG Kids България.

Подарък: плакат „Жабчета"

Животни актьори. Всички обичаме филми с участието на животни. Но питал ли си се как те се оставят да бъдат снимани и как изпълняват различни роли. Откъде се вземат, кой се грижи за тях и как се заснемат кадрите, в които участват? В майския брой на NG Kids България ти предлагаме втората част от поредицата за животни актьори, участвали във филми, заснети в България.

Страхотни возила. Какво ще стане, ако кръстосаш обикновен автомобил с тонове фантазия? Арт кола! Тези специални коли разкриват много за личността на собствениците им. Някои наистина могат да бъдат карани по улицата, други са само за показ. Но всичките ще те накарат да се обърнеш след тях. В майския брой на NG Kids България ще научиш как автомобилите се превръщат в произведения на изкуството.

И още много интересни разкази, идеи, факти, забавления и кръстословици на страниците на NG KIDS България.

English for Kids оставя подбрана част от текстовете в списанието в оригинал, което е хитър начин неусетно да се овладее английски език. Преводът на фразите на български език е поместен на страница 38 в списанието.

Май 2010

Вижте повече

Май 2010