Комплекс „Болярско село“ в Арбанаси – традиция и модерна визия в едно

Пулсът на времето

Комплекс „Болярско село“ е разположен на 380 м н.в., в най-южната част на парка на бившата Резиденция „Арбанаси Палас“, откъдето се разкрива приказна панорамна гледка.

На площ от повече от 10 декара, са изградени терасовидни площадки, на които е разположена хотелската и ресторантската част, съчетаващи традиционната за Арбанаси визия и модерни архитектурни решения.

Сред зашеметяваща природа и простор, гостите на „Болярско село“ могат да отпочиват и релаксират или да се разхождат по алеите на комплекса.

Предлагат се чудесни стаи, повечето от които с панорамен изглед към Стара планина и Велико Търново. Гледката към Старопрестолния град, хълма Царевец и Балкана е вдъхновяваща…

На разположение на гостите е стилен ресторант с детски кът, красиви панорамни тераси и инфинити басейн с POOL bar.

От началото на 2020 г. за гостите на комплекс „Болярско село“ отвори врати модерна РЕЛАКС зона с топъл басейн, парна баня, класическа и инфраред сауни, студио за масажи, зона за отпускане с термична пейка и кът с камина.

Малките гости на комплекса могат да играят на воля на нова детска площадка с пързалка, люлки и батут.

Комплекс „Болярско село“ разполага с чудесна конферентна зала, която може да се използва за обучения, семинари, презентации и др. Чрез плъзгащи врати нейният капацитет, като площ, може да бъде увеличен с 50 %. Капацитетът при разположение “киносалон” е 80 места, а при разширен вариант – 130 места.

Към ресторанта има отделна зала с до 60 места, която може да се използва като втора конферентна зала.

В процес на завършване са амфитеатрален спортен комплекс с игрище за футбол и тенис, както и втора по-малка семинарна зала.

Заповядайте!