КАМ Маркет – качество, свежест и ниски цени близо до теб

Пулсът на времето

Хранителната верига стартира кампания KAM Hoods / КВАРТАЛИТЕ НА KAM.

Верига магазини КАМ Маркет набира все по-голяма популярност, а ето че сега ще изненада приятно своите клиенти за коледните и новогодишните празници. Любимият на все повече българи hard discount бранд (от англ. език – твърда отстъпка) представя своята най-нова кампания KAM Hoods, посветена на кварталите на София.

Инициативата има за цел да припомни на жителите на столицата какво означава проверено качество, свежи продукти и най-вече, истински достъпни цени.

Те ще имат възможност да се пренесат във времето, когато всеки познава касиерката, а уханието на масло и пресен хляб от пекарната извиква спомените от детството при баба. В нашите магазини откривате уникални продукти – точно както бакалите някога казваха с гордост, че тези продукти „само при нас ги има!“

В рамките на кампанията KAM Hoods потребителите в София, Пазарджик, Габрово и Перник изпращат свое видео, снимка или история (story), посветени на техния локален КАМ Маркет – любимото място за пазаруване на цялото семейство с любимите продукти, без които трапезата не може.

ВКЛЮЧИ СЕ В KAM HOODS И СПЕЧЕЛИ СТРАХОТНИ НАГРАДИ ТУК.

Най-големите фенове на веригата ще получат страхотни подаръци за предстоящите коледни и новогодишни празници от КАМ и посланика на инициативата, прекрасната Мария Силвестър. Основен критерий за успех е не толкова умението, колкото желанието и демонстрираното старание в надпреварата. Желаещите да се включат в KAM Hoods / КВАРТАЛИТЕ НА КАМ могат да открият цялата необходима информация на страниците на КАМ в социалните мрежи – Facebook и Instagram.

За КАМ Маркет

През 1999 г. КАМ Маркет полага основите на hard discount търговията в Р Северна Македония и на Балканите с безпрецедентно ниска ценова политика. В рамките на две десетилетия, основаната в Скопие верига се превръща в лидер на пазара в Р Северна Македония. През 2021 г. вече разполага със 74 филиала и логистичен център. Вече пет години веригата е лидер на македонския пазар според изследване на независимата агенция Insider ID.

Best Buy отличава КАМ Маркет като абсолютен лидер в съотношението цена - качество. Днес експанзията на бранда включва и 20 филиала в Косово, както и 19 в България. За компанията вече работят повече от 1500 служители.

Утвърден лидер в дискаунт търговията, КАМ Маркет предлага на своите клиенти всички групи хранителни и нехранителни стоки.

Философията на КАМ е специфична и изцяло ориентирана в интерес на потребителя. КАМ предлага съвременни решение в критичен момент за всяко домакинство - отлично качество на изключително ниски цени. Внимателно подбраният асортимент от 1300 артикули, миксът от собствени, национални и доказани световни марки, винаги свежите плодове и зеленчуци, безупречният щанд с прясно месо и разнообразието от продукти, ухаещи от витрината на пекарната, превръщат КАМ Маркет в любимо място за пазаруване за все повече български семейства, пестейки тяхното време и пари.

Основно предимство на КАМ Маркет са още бързото обслужването, внимателното отношение към всеки клиент и основният фактор – местоположението. А то е в сърцето на всеки квартал, близо до българското семейство, далеч от безкрайното висене по опашки и рисковото струпване на хора.