Как да инвестираме ефективно в своето бъдеще?

Пулсът на времето

Ежедневно инвестираме в нашата добра форма, в своите знания и хубави спомени. Една тренировка ни зарежда с енергия за целия ден, а редовните тренировки ни осигуряват здраве и енергия за цял живот. Книгите, които изчитаме на един дъх са кратки приключения, а препълнената библиотека вкъщи крие безценно знание, събирано с годините.

А защо не инвестираме и в нашето финансово бъдеще? Добра възможност за това е „ЕвроБъдеще“. Програмата позволява регулярно да заделяме малки суми, съобразени с личния ни доход, както и да натрупваме допълнителни средства, чрез инвестирането им в избрани фондове. Така гарантираме своето спокойствие, сигурност за нашите старини или за нашите деца – за тяхното качествено образование или за силен старт в живота. Любопитното тук е, че „ЕвроБъдеще“ ни дава сигурността на традиционната застраховка „Живот“ и възможността за добавяне на допълнителни покрития при злополука, временна неработоспособност, както и особено тежки заболявания, за да се чувстваме още по-сигурни.

Също така, програмата дава възможност за частичен достъп при нужда до сумата, както и опция за активиране на „премийна ваканция“ в случай на необходимост, след втората година.

„ЕвроБъдеще“ от ДЗИ предлага възможност за допълнителна доходност без данък върху нея и е идеалното решение за тези от нас, които търсят възможност за инвестиране на средствата си, комбинирана със застрахователна защита. Сумите и обезщетенията са гарантирани и от Обезпечителния фонд при изпадане на застраховател в несъстоятелност, в размер до 196 000 лева за всеки потребител, съгласно чл. 565 на Кодекса за застраховането.