„Изкуството да не правиш нищо“

Пулсът на времето

По книжарниците излезе „Изкуството да не правиш нищо“ от Софи Минчили – въведение в принципите на италианската лайфстайл философия Dolce Far Niente, буквално „сладостта да не правиш нищо“.

Разделен на три глави – Храна, Семейство и приятели и Свободно време – наръчникът започва от кулинарните изкушения на Италия. Следват близките хора и колко е важно да живееш живота си, заобиколен от любов. Последната глава ни учи на изкуството да се отпускаме.

Допълнена с редица рецепти за истински традиционен доматен сос, паста и коктейли, снимки от цяла Италия и информация за големи фестивали на кулинарията и италианската култура, книгата на МинчилиИзкуството да не правиш нищо“ ни показва как да забавим темпото за един по-пълноценен, по-дълъг и по-щастлив живот.