Fjällräven представи колекцията си за сезон пролет-лято 2022

Пулсът на времето

Този сезон шведският аутдор експерт се фокусира върху споделените емоции от приключенията сред природата.

От 1960 г., Fjällräven вдъхновява хората да не спират да изследват нови ширини. Сега, повече от всякога, Fjällräven е щастлива да приветства с отворени обятия новите авантюристи и опитни експерти в своята глобална общност на природни ентусиасти, благодарение на своята издръжлива, надеждна и функционална екипировка за всеки терен.

Нека се видим тук“ е апел от Fjällräven към всички, независимо дали току-що са открили даровете на природата или са дългогодишни приятели с нея. Независимо дали предпочитате къмпингуването, трекингът на различни разстояния или любителският туризъм, Fjällräven се ангажира да сподели своите експертни познания и дългогодишен опит с всички, като по този начин шведския бранд цели да паднат бариерите, които спират хората, и да им осигури живот, пълен с възнаграждаващи моменти, изживени по безопасен начин за самите тях, но и за природата.

Fjällräven навлиза смело в пролетно-летния сезон 2022, все така следвайки дългогодишната си мисия да направи природата достъпна за всички. А усъвършенстването и разработването на нова екипировка продължава да е движеща сила в ежедневните дейности на бранда. Високи вътрешни изисквания за функционална, но същевременно и справедлива към природата екипировка, потвърждават, че шведския бранд се отнася отговорно към своята мисия и спазва своите лични изисквания във всеки един етап от производството.

Примери за това са новият трекинг клин Abisko Pro и панталоните Keb Agile. Трекинг клинът за жени Abisko идва с нова, по-здрава конструкция, шевове, съобразени с разнообразни дейности и допълнително подсигурени зони на натоварване. Това е сериозна заявка от страна на бранда, който иска да се превърне в предпочитаният избор на жените, що се отнася до екипировка за преживявания на открито. Новите Keb Agile панталони блестят най-силно в топлите климати, благодарение на разтегливостта си, прилягаща към всяко телосложение, както и състава от рециклиран полиамид и материята G-1000 Air Stretch. Vardag линията продължава да расте, благодарение на използването на непретенциозен, функционален дизайн, както и на доказали се във времето материи.

Fjällräven посреща радостно предстоящия сезон, таейки големи очаквания за него и кани нарастващата общност на природните ентусиасти в нов, приятелски дом, устроен за всички, които откриват или вече са се запознали с магията на природата. За сезона пролет-лято 2022 г. Fjällräven ще пусне нова платформа, която да събере различни хора от хилядите краища на света на едно място, в което те могат да намерят вдъхновение, както и съвети от местни треньори и водачи. Присъединете се и споделете преживените чувства когато сте изследвали природата – независимо дали сте били на дълги походи или кратко приключение. Fjällräven се надява да ви види тук.

Моделите екипировка на Fjällräven за сезон пролет-лято 2022 може да откриете във физическия магазин на марката в The Mall, етаж 0 или на www.fjallraven-shop.bg