Как премина турнето на National Geographic Kids във Велико Търново?

Пулсът на времето

Турнето на National Geographic Kids гостува във Велико Търново навръх националния празник – Денят на независимостта!

Забавни игри, викторини, ребуси и разбира се много подаръци очакваха всеки, впуснал се в емоцията на National Geographic Kids Tour '21.

Доброто настроение ни съпътстваше през цялото време, а и всички деца показаха желание за нови знания и приключения.

Преминалите през лабиринта на DEVIN и пчеличката Бизи, получиха изворна вода Devin Mini, чиято природна чистота е потвърдена дори от пчели.

На шатрата на Книгомания както винаги имахме възможност да си закупим страхотни книжки със специални намаления – само и единствено на Турнето на National Geographic Kids.

А1 вярват, че най-добрият начин да се учи е забавният. Затова ни бяха подготвили няколко образователни видеоклипа с популярни лица от родното интернет пространство – Слави от The Clashers и неповторимите Айде БГ. Те ни разказаха за модерните технологии като Cloud, big data и 5G. Всеки впуснал се в играта на таблетите на щанда на А1 или на телефона си, игра за страхотни награди, сред които и iPhone 12, както и за по-малки радости като шише за вода, раничка, страхотна светлоотразителна гривна и други.

Olympus подариха на всички присъстващи някои от чудесните си нови продукти – натурален сок Olympus с морков, портокал и ябълка, кефир и млекце Olympus Energy с вкус на шоколад.

Решавахме ребуси с грижовните Klorane, а усмихнатите деца и техните родители получиха подарък – продукт за тестване на козметика на KLORANE.

Огромни благодарности към Община Велико Търново, както и на всички наши партньори, сред които A1, Devin Izvorna, Olympus, Книгомания, Klorane, които съдействаха за случването на събитието.

Турнето на National Geographic Kids във Велико Търново премина при стриктното спазване на актуалните противоепидемиологични мерки!

Галерия | Турнето на National Geographic Kids във Велико Търново

Вижте 27 снимки