Декември 2011

Списания - статии NG KIDS All Issues NG KIDS Articles

Двайсет сладки животни в новия брой на National Geographic KIDS
 


Двайсет сладки животни

в новия брой на

National Geographic KIDS


Международен фотографски конкурс за деца

За четвърта поредна година NG KIDS провежда Международен фотографски конкурс за деца. На два от конкурсите снимки на български деца бяха отличени с почетна награда - твърде голямо постижение, като се има предвид, че в конкурса участват средногодишно над 13 000 фотографии. В този брой публикуваме снимките - победители в националния кръг. Виж ги и ти и нека им пожелаем да спечелят голямата награда в САЩ!

 

Двайсет сладки животни

Гренландският тюлен, гигантската панда, мечката, орангутанът, таралежът, червеният рис и малките гепарди са много мили същества, но все пак не забравяй, че са диви животни. Отвори новия брой на KIDS и виж класацията на 20-те най-сладки животни.

 

Разтегателни заешки уши

Нипърс Джеронимо е заекът с най-дългите уши. Случва се неговите приятели зайци да скочат върху ушите му или да ги топне в купичките с храна и вода. Но клепналите уши могат да бъдат и полезни. В студено време заекът ги увива около муцуната си и се топли с тях. KIDS ще ти разкаже и други невероятни истории от архивите на Guinness World Records.

 

Космически роботи

Спътникът робот може да бъде много полезен за космическите пътешественици, независимо дали са в космическа станция, в база на Луната или чак на Марс. Космическите аватари, управлявани дистанционно от хора, все още са само идея. Но някой ден може би и ти ще управляваш свой аватар на Луната. Прочети KIDS и ще разбереш.

 

Животни актьори

Какво е общото между пуяка Страхил, няколко северни елена и кучето Вълчо? Отговорът може да бъде само един - всички те са животни актьори. Прочети KIDS, за да научиш за нрава на тези филмови звезди и за триковете, до които прибягват кинорежисьорите.

 

Бонус: Плакат на новия филм „Котаракът в чизми" 3D

 

И още много интересни разкази, идеи, факти, забавления, конкурси и кръстословици на страниците на декемврийския брой на National Geographic KIDS.

Декември 2011

Вижте повече

Декември 2011