CL 10 Pro – уловете момента с превъзходно качество

Пулсът на времето

Независимо дали пътувате или се наслаждавате на празнични тържества у дома, смартфоните от серия TCL 10 предлагат по нещо за всеки, който търси първокласни функции на най-добрата цена.

През април 2020 г. в Париж TCL Communication представя своя смартфон от ново поколение TCL 10 Pro, предоставящ завладяващо визуално изживяване.

TCL 10 Pro разполага с 6,47-инчов FHD извит AMOLED дисплей с минимална рамка, което кара екрана да изглежда, че сякаш „пада“ от ръба.

 

Добави описание

 

А благодарение на технологията TCL NXTVISION и произведените от TCL дисплеи, смартфонът TCL 10 Pro внася живот във вашите изображения. Подобрената HDR функция създава зашеметяващи снимки, като ги прави с по-наситени нюанси, по-ярко бяло и по-дълбоко черно.

 

Добави описание

 

TCL 10 Pro интегрира NXTVISION, захранвани с изкуствен интелект (AI) камери, като TCL 10 Pro е оборудван с 64МP система с четири камери, които автоматично регулират експозицията и цвета за перфектни снимки без усилие.

 

Добави описание

 

Създавайте по-ярки изображения в най-тъмните месеци от годината и събирайте повече в кадъра с 16 MP камера с 118° супер-широк ъгъл. TCL 10 Pro осигурява и 5MP макро обектив за снимки от микросвета в близост до 3,7 см, както и естествени артистични портрети с боке ефект.

TCL 10 Pro също е и Netflix HDR10 сертифицирани и предоставя богато и ярко съдържание с високо качество.

Още един огромен плюс на TCL 10 Pro е, че притежава функцията адаптиране на звука и светлината, така че да отговаря на всяка среда за по-лесно гледане. Режимът за комфорт на очите намалява вредната синя светлина със 72,55%, защитавайки зрението и цикъла на съня.

 

Добави описание

 

TCL 10 Pro осигурява гладка производителност, която не се отказва от ефективността, позволявайки на потребителите да изпълняват множество задачи през целия ден. Интелигентното управление на мощността включва значителна RAM (6GB RAM + 128GB памет и UFS 2.1 технология за съхранение) с мощен процесор и издръжлива батерия, така че да можете да прекарате деня си така, както искате, без да се притеснявате за възможностите на телефона си. 

Смартфонът предлага и по-ниска консумация на енергия, OTG обратно зареждане 1 и Супер Bluetooth 2 , така че можете да свържете до 4 Bluetooth високоговорителя или да сдвоите до 4 Bluetooth слушалки, за да споделяте музика с повече приятели.

 

Добави описание

 

TCL 10 Pro работи с последните версии на Android 3 с поне 2 гарантирани надстройки на операционната система и най-нови актуализации за защита на всеки 60 дни.

В момента на българския пазар са достъпни моделите TCL 10SE, TCL 10L, TCL 10Pro и TCL 10PLUS.