С грижа към здравето и благосъстоянието на домашните любимци

Пулсът на времето

Anicare, пионер в хранителната промишленост за домашни любимци, официално пусна своята революционна линия от меки, дъвчащи хранителни добавки за домашни любимци, наречени "Chews" на европейския пазар.

Тези вкусни добавки са проектирани да предлагат същите предимства като традиционните добавки, но са по-удобни и вкусни, което ги прави по-приятни за животните.

С мисията да предостави на собствениците на домашни любимци иновативни решения за подобряване на здравето и благосъстоянието на техните космати приятели, Anicare превзе европейския пазар на храни за домашни любимци. Стартирала през 2020 г., компанията бързо се утвърди като лидер в индустрията, като стана първата, която въведе меки, дъвчащи хранителни добавки за домашни любимци в Европа.

„Нашата цел в Anicare винаги е била да дадем възможност на собствениците на домашни любимци да се грижат по най-добрия начин за тях. Разбираме, че даването на добавки на домашни любимци често може да бъде предизвикателство поради капризния им характер. Ето защо разработихме Chews, които не само съдържат всички необходими хранителни вещества, но също така идват във формата на вкусна закуска, която домашните любимци обичат“, каза Конрад Клунейко, главен изпълнителен директор на Anicare.

Chews се произвеждат единствено в Европа, като се използват само естествени, висококачествени съставки и истинско месо или риба. Този уникален подход гарантира, че домашните любимци не само получават необходимите добавки, но и вкусно лакомство, което ще погълнат с нетърпение. Ангажиментът на компанията към качеството и използването само на естествени съставки ги отличава от другите на пазара и е посрещнат с голям ентусиазъм от собствениците на домашни любимци в цяла Европа.

В момента Chews се предлагат в Германия, Австрия, Холандия, Белгия, Франция, Италия и Испания. Компанията има планове да разшири обхвата си в други европейски страни през следващите месеци, тъй като има за цел да осигури най-добрите хранителни добавки за домашни любимци на всички космати приятели в Европа.

„Развълнувани сме да пуснем Chews в Европа и сме още по-развълнувани от огромния отговор, който получихме досега. Нашата уникална формула, съчетана с нашия ангажимент да използваме само най-добрите съставки, ни позволи да окажем положително въздействие върху живота на домашните любимци и техните стопани“, каза Натали.

Anicare се ангажира непрекъснато да подобрява и разширява своята продуктова линия и работи по няколко нови и вълнуващи разработки. Компанията остава посветена на предоставянето на собствениците на домашни любимци с иновативни решения за подобряване на благосъстоянието на техните домашни любимци и укрепване на връзката между хората и животните.

Научете повече за Chews, като посетите уеб сайта на Anicare и последвайте страницата на компанията във Facebook.