Бургас и Варна посрещнаха National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ 2022

Пулсът на времето

Невероятен и вълнуващ старт за турнето National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ 2022 в градовете Бургас и Варна.

Бургас и Варна първи посрещнаха националното турне National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“. Образователната обиколко стартира на 6-ти май в Бургас – пл. „Тройката“ и продължи забавното приключение към Варна – пл. „Независимост“ на 8-ми май.

Двата дни потопихме малките откриватели в море от вълнуващите познания и изобилие от нови интересни факти с темата на събитието - „Забавна академия“. Всяко от децата премина през активностите с много ентусиазъм и си спечели награди от партньорите.

За поредна година посветихме вниманието си към екологичните въпроси и насочихме децата към по-природосъобразен живот. Щастливи сме, че отдадеността и вниманието ни към природата, тази година получи и незаменимата подкрепа на Еко Партнърс България АД. С тях се погрижихме да дадем добър пример на морските деца и да им покажем как трябва да събират отпадъците си разделно. Всяко от децата получи допълнително наръчник с още ЕКО съвети и насоки за чист и зелен живот! На място подарихме на откривателите индивидуална саксийка, която да оцветят в пъстри багри, а за да бъдат още по-грижовни към природата им възложихме мисия да си засадят в нея любимо растение и да го отгледат с много внимание у дома.

Малките участници бяха изпълнени с трепетно вълнение и приемаха всяко интересно знание с жаден поглед. Пчеличката БИЗЗИ се погрижи децата да научат за най-иновативния метод, с който учените проверяват чистотата на Изворна вода DEVIN mini, за да могат децата да се наслаждават на всяка кристална глътка вода. Тя им сподели още любопитни факти за своя дом Девин, планината Родопи и изворът, за който се грижат с нейното пчелно семейство.

За многообразното и неспирно любопитството на децата се погрижиха Издателство Книгомания, които също грабнаха детското внимание с изобилието от образователни книжки, които представиха на място. Освен това децата успяха да почерпят знания и за новите технологични методи и подходи, докато се забавляваха в интересните игри на Технократи. Не пропуснахме и животиския свят, разбира се, веселото мече TEDI се погрижи всяко дете да научи повече любопитни факти за застрашените животински видове и им подари за наслада да опитат от TEDI 100% плодови мусове, без консерванти и без добавена захар. При завъртането на колелото зарадваха и много участници със супер награди TEDI – плюшени мечета, раници, шалчета, кутии за храна и чудесните подложки за многократна употреба, които се и оцветяват.

Благодарим на всеки от своите партньори за съдействието и щастието, което подарихме на любознателните деца на Бургас и Варна, както и на подкрепата на двете общини, без които нямаше да се срещнем с любимите ни малки откриватели.

Изворна вода DEVIN mini

Детски сокове и нектари TEDI

Издателство Книгомания

Еко Партнърс България АД

Технократи

С удоволствие и трепетно вълнение пътешествието на National Geographic Kids клуб „Малки откриватели“ се отправя за нови емоции и приключения към следващите две локации – София (21.05) и Пловдив (24.05)!