Бъди приятел със зимата с новата колекция за есен-зима 2022 на Fjällräven

Пулсът на времето

По традиция и тази година шведският аутдор експерт Fjällräven представи своите нови попълнения за по-уютна зима на специално събитие в София. За сезон есен-зима 2022 марката добавя няколко новоразработени модела към добре познатите зимни класики, които предпазват от студа трекинг ентусиастите.

Още от 1960 г., Fjällräven се фокусира върху това да помогне на хората да открият магията на природата по безопасен и удобен начин, чрез своята функционална, издръжлива и неподвластна на времето екипировка. Fjällräven продължава да разработва продукти и да организира инициативи, приветстващи всички към природата. И зимният сезон не е изключение за това. Колекцията на Fjällräven за сезон есен-зима 2022 представя широка гама продукти, изработени с ноу-хауа на бранда относно всякакви приключения на студено.

Този сезон, към успешната серия от якета Expedition има ново попълнение. Лек и лесен за опаковане пухен анорак за зимни дейности. Свободната му кройка го прави перфектен като допълнителен горен слой или под друго яке. Подплатен с един слой етично произведен пух и синтетична изолация над лактите и раменете за допълнителна защита от студеното време и по-голяма влагоустойчивост.

Обичаната парка Nuuk и пухено яке Singi също посрещат новия сезон с по-устойчив облик, както и подобрена функционалност и кройка.

Трекинг клинът Abisko Värm носи ново ниво на топлина и комфорт по време на зимни преходи и е естествено продължение на основната линия трекинг клинове на бранда. Изработен е от устойчива на абразия еластична материя от рециклиран полиестер и еластан, с допълнителни панели, защитаващи от вятър отпред и отстрани.

Емблематичните раници Kånken, също намират място в тазгодишната колекция с допълнения към линията Tree-Kånken.

Новите продукти, заедно с трекинг преживяването Fjällräven Polar, превръщат шведската марка в перфектния партньор за една по-вълнуваща зима.

Fjällräven Polar не е състезание с кучешки впрягове, нито е събитие, за което купувате билет. Това е експедиция, която предлага път към зимния живот на открито за градските хора, които искат повече дива природа в живота си, и предоставя вдъхновението и приноса, необходими за пълноценен живот сред природата. Fjällräven Polar е 300-километрова експедиция с кучешки впрягове през арктическата тундра. В продължение на шест дни 20 участници от цял свят карат своя собствена шейна през обширните пейзажи на Северна Скандинавия, изживявайки свят, напълно различен от техния. Кандидатстването за това неповторимото преживяване започва на 24 октомври.

Новата колекция е вече налична в магазина на марката в The Mall, в Sport Depot Mega Store и онлайн на fjallraven-shop.bg.