Август 2010

Списания - статии NG KIDS All Issues NG KIDS Articles

ЖИВОТНИ С НЕВЕРОЯТНИ УМЕНИЯ В НОВИЯ БРОЙ НА NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS БЪЛГАРИЯ

Мишок сърфист! Котка музикант, куче гимнастик, златна рибка голмайстор, пеликан спортист... Извънредният августовски брой на NG Kids България ти представя шест примера за домашни любимци с невероятни умения.

От вълка до кучето. Защо не играем на фризби в парка с домашния си щраус? Или пък не чешем по корема любимия си лос? Как е станало така, че не обличаме броненосци в пухени пуловери и не пълним паничката на домашния си морж? Защо сме предпочели за приятели точно кучетата? Новият брой на NG Kids България отговаря на въпроса каква е връзката между дивия звяр и твоя домашен любимец.

Сложните прически на папуасите. Племето хули живее дълбоко в джунглата на Папуа Нова Гвинея. Хората от това изолирано племе вярват, че косата на мъжете е символ на здраве и сила. Затова за мъжете хули няма нищо по-важно от това да си пуснат дълга грива, която да им послужи за изработване на сложни перуки. Научи още за традициите на племето хули на страниците на NG Kids България.

Куче - рекордьор на Гинес! Може би си мислиш, че няма нищо впечатляващо в това едно куче да слиза по стълби. Така е, но можеш ли да си представиш, че има куче, което го прави, като балансира пълна чаша вода на челото си! Без да разлее и капка, то може да се спусне и изкачи 15 стъпала! На страниците на NG Kids България ще научиш кое е това удивително животно, както и други новини от Световните рекорди на Гинес.

Подарък за читателите на NG Kids България: плакат „Жираф"

И още много интересни разкази, идеи, факти, забавления и кръстословици на страниците на NG KIDS България.

Август 2010

Вижте повече

Август 2010