Август 2009

Списания - статии NG KIDS All Issues NG KIDS Articles

Международен фотографски конкурс на National Geographic Kids 2009 (национален етап) 

УДИВИТЕЛНИ РАЗКАЗИ ЗА ЖИВОТНИ В ИЗВЪНРЕДНИЯ ЛЕТЕН БРОЙ НА СПИСАНИЕ NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS БЪЛГАРИЯ

Спазват ли правила животните? Знаем, че могат да се подчиняват на команди, защото очакват да получат награда. Но понякога постъпват добронамерено, без да очакват никаква полза от това. Може би просто изпитват радост от добрата постъпка, както е при хората. В NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS ще прочетеш 6 истински истории за добрината у животните.

Куче спасява делфини. Търси се умно и добро куче. Да обича работата, водата и делфините. Лабрадорката Клауд, която отговаря на описанието, е първото куче, получило сертификат за надушване на делфини в опасност. NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS ще ти разкаже 3 интересни, весели и поучителни истории за животни, от които хората могат да взимат пример.

Тропическият рай на Хаваите. Добре дошли в страната, където танцьорките на хула развяват поли от листа, а сърфистите се пускат по вълни с височина на триетажна сграда. Кажи „Алоха!" и научи още думи на хавайски с NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS.

Нови магии, нови приятелства и нови загадки - последният филм за Хари Потър е по-напрегнат от всички досега. NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS проникна зад кулисите на новия филм, за да се доближи до вълшебството на снимките.

Подарък: плакат на филма „Хари Потър и Нечистокръвния принц".

NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS България ви отправя специална покана за участие в Международния фотографски конкурс на NGKids - снимайте света около вас, изберете снимки, които да отговарят на някоя от четирите категории и спечелете пътуване до Вашингтон! Информация за условията и талон за участие ще намерите на интернет адрес http://kids.nationalgeographic.bg/.

И още много интересни идеи, факти, забавления, конкурси, игри и кръстословици. Изпратете ни вашите отговори и участвайте в томболата, за да получите специални подаръци от сп. NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS България.

Август 2009

Вижте повече

Август 2009