Август 2008

Списания - статии NG KIDS All Issues NG KIDS Articles

към аудиофайловете 

ФОТОКОНКУРС 

В брой 4 ще откриете:

Отговор на въпроса: Куче или котка - кой е по-добър?

Кучетата и котките са най-разпространените домашни любимци. Кой от тях обаче е по-добрият приятел и компаньон на човека и малкото дете? Прочети 12 удивителни истории на кучета и котки, които са спасили своите собственици. Бонус: специална схема, която може да помогне при вземането за решение за новия четирикрак член на семейството!

Стената на чудесата. Стартиращите Олимпийски игри в Китай привличат вниманието към тази далечна, но невероятна страна. Прочети увлекателен разказ за едно удивително пътешествие по Великата китайска стена. Бонус: Влез бързо в час с невероятни факти за Олимпийските игри в Пекин.

Да живее доброто настроение. Доброто настроение и усмивките са присъщото състояние на всички малчугани. Ако случайно ги загубиш, виж тези 10 бързи трика за тяхното връщане, а защо не и за още по-широки усмивки и искри в очите на малките откриватели!

Още в брой 4:
Еко-съвети
Guinness World Records
Невероятно, но факт!
Изобретения „трепач"
Дивата природа
Смехурко и др.

English for Kids. Подбрана част от текстовете са оставени в оригинал, което е хитър начин по-лесно да се овладее английски език. Тук можеш да чуеш автентичното английско произношение.

Август 2008

Вижте повече

Август 2008