Април 2011

Списания - статии NG KIDS All Issues NG KIDS Articles

 

Много смешки в новия брой на NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS БЪЛГАРИЯ

 

Фото смешки     На снимката на корицата кучето Тейлър и котарака котаракът Мак се веселят заедно като първи приятели. Възможно ли е това? Тези домашни любимци изглеждат големи шегаджии благодарение на изкусна фото манипулация. Възможно ли е и ти да овладееш тези трикове и как да разпознаваш фалшивите снимки - NG Kids България ще ти разкрие тайните на компютърната магия.
Животни актьори    NG Kids България ще те запознае с филмови звезди, търсени от режисьорите. Единствената дребна, но отличителна подробност е, че тези талантливи изпълнители са ... животни. В поредния епизод от поредицата ще научиш има ли си дубльор мишлето, светят ли гълъбите и как се дресират хлебарки.
20 страхотни факта за шоколада     Знаеш ли, че покритият с шоколад бекон е популярно лакомство в много американски щати? А известно ли ти е, че във всяка какаова шушулка има от 30 до 50 зърна - достатъчно за седем млечни шоколада? Открий тайните на шоколада в новия брой на NG Kids България.
Куче обикаля света     Мислиш ли, че едно куче може да направи околосветско пътешествие?При това Оскар не е пес от чистокръвна порода. Двамата с неговата стопанка пропътували 74 000 км, за да покажат на света, че не е задължително домашният ти любимец да е скъп и чистокръвен. Така Оскар се срещнал се с маймуни в Непал и лами в Перу. А в Индия дори се возил на камила през пустинята! Прочети още за приключенията на кучето Оскар в новия брой на NG Kids България.

Бонус: Плакат на филма „Рио"И още много интересни разкази, идеи, факти, забавления, конкурси и кръстословици на страниците на мартенския брой на  NG KIDS България.

English for Kids. Подбрана част от текстовете в списанието са оставени в оригинал, което е хитър начин неусетно да се овладее английски език. Преводът на фразите на български език е поместен на страница 37 в списанието.

 

Април 2011

Вижте повече

Април 2011